- 2 Ağustos 2015
- 926
- 709
- 29
Ben aldırmıyorum ki.önemli olan beni ne kadar iyi hissettirdiği ve hayata bağladığı.33 yaş büyük müüü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben aldırmıyorum ki.önemli olan beni ne kadar iyi hissettirdiği ve hayata bağladığı.33 yaş büyük müüü
Ben aldırmıyorum ki.önemli olan beni ne kadar iyi hissettirdiği ve hayata bağladığı.
19 yaşındayım.hayır yok.hayatımdaki tek kişi o.başkasını istemiyorum zaten.onu elde etme gibi bir amacımda yok benim zaten.ben böyle daha çok mutluyum. :) herkes bana deli gözüyle bakıyor ama ben onu canımdan bile çok seviyorum.ailem bile kabul etti artık düşünün. :)peki kaç yaşındasın? hayatında gerçek bir sevgilin yok herhalde?
19 yaşındayım.hayır yok.hayatımdaki tek kişi o.başkasını istemiyorum zaten.onu elde etme gibi bir amacımda yok benim zaten.ben böyle daha çok mutluyum. :) herkes bana deli gözüyle bakıyor ama ben onu canımdan bile çok seviyorum.ailem bile kabul etti artık düşünün. :)
Arkadaşlarımın sevgilileri var,tamam buluşup ediyorlar ama sonra ayrılınca falan çok ağlıyorlar ya da acaba aldatıyor mu niye böyle yapıyor diye dertleri bitmiyor.bende zaten böyle şeyleri kaldıracak güç yok.adam Fools Garden grubunun solisti... :)canımya daha 19 yaş erken zaten iyi olmuş böyle sanki bilemedim:)
dilerim gerçek aşkı "zamanı geldiğinde" doğru kişide bulursun.
kim bu şanslı adam bu arada?
Arkadaşlarımın sevgilileri var,tamam buluşup ediyorlar ama sonra ayrılınca falan çok ağlıyorlar ya da acaba aldatıyor mu niye böyle yapıyor diye dertleri bitmiyor.bende zaten böyle şeyleri kaldıracak güç yok.adam Fools Garden grubunun solisti... :)
Evet ta kendisi.görünce bile bi tuhaf oldum...sağolun dilekleriniz için :)Bu abi herhalde?
Allah inşallah neyini beğeniyorsan hayırlıysa canlı kanlı birini karşına çıkarsın:))
neyse konuyu fena dağıttık :)
Hala guncel mi konu bilmiyorum ama tee kac sene once liseden bi arkadas unlu bir popcumuza asikti. Onla tanismak icin menajerine ulasti. Soora sohbet muhabbet onla tanismak istiyorum fln.. menajer du du tanistiricam seni dedi. Soora buna sarkmaya basladi bizim salak kiz tanistircak diye bi muddet sarkintiliklarina goz yumdu. Bakti tanistiracagi yok pis sapik ne sarkiyon dedi :))Herkese merhaba. Konu başlığından da anlaşılacağı gibi merak ettiğim şey ünlü birine nasıl ulaşılır? Yani imkansız mıdır? Ona ulaşmak için ne yapabiliriz ? Lütfen kırıcı yorumlarda bulunmayın açtığım konulardan da anlaşılacağı gibi bu soruyu kendim için değil arkadaşım için soruyorum. Fikirleri olanları bekliyoruz:)