ünlü birine aşık olmak

ahahah çok güldüm, güzel hayaller bunlar :KK70:

ben de bir kaç sene önce, çocukluğumdan beri çok sevdiğim hatta aşık olduğum bi şarkıcıyla tanıştım. twitter aracılığıyla. ama öyle sana aşığım vs vs diye mesaj falan atmadım tabi ki. normal bi şekilde takip ediyodum, ki zaten eskiden olduğu gibi popüler değil artık. neyse bi gün eski bi şarkısını paylaştı, ben de altına bi yorum yapmıştım, ama komik bi şeydi yazdığım. bir de arkadaşımı etiketlemiştim. neyse o da cevap yazdı, sonra takibe aldı. ama hiç aklımda tanışırım görüşürüm diye bi düşünce yoktu. gel zaman git zaman sürekli birbirimizi etiketleyerek konuşmaya başladık. ama DM falan değil, baya ortada konuşuyoduk. sonra doğumgününde mesaj attım. öyle konuşmaya başladık. telefonlar alındı verildi. ve bana yeni yaptığı şarkısını dinletti. hatta bi bestesine söz yazmamı bile istedi ama ben beceremem dedim (halbuki çok güzel yazarım da heyecanlandım) buluştuk, doğum günü hediyesini aylar sonra verebildim. bi kahve içmiştik bi avm de kafede. fal baktı bana hahaha neyse 2 kere daha buluştuk ama normal havadan sudan konuşmalar falan. Çünkü ona ulaşınca anladım ki, başka bi hedefim kalmamış. Ona ulaşma arzusunu sevmişim ben. Arkadaşınınki de öyledir eminim. bi şeye ya da birine delice bağlanıp, ulaşma ve sahip olma duygusu muhteşem bi şey. ama sahip olmak o kadar da süper diil. bi yerden sonra mahalleden arkadaşın ozanla da çıksan aynı duyguyu yaşıyosun, kadın-erkek ilişkisi işte

peki kaç yaşındasın? hayatında gerçek bir sevgilin yok herhalde?
19 yaşındayım.hayır yok.hayatımdaki tek kişi o.başkasını istemiyorum zaten.onu elde etme gibi bir amacımda yok benim zaten.ben böyle daha çok mutluyum. :) herkes bana deli gözüyle bakıyor ama ben onu canımdan bile çok seviyorum.ailem bile kabul etti artık düşünün. :)

19 yaşındayım.hayır yok.hayatımdaki tek kişi o.başkasını istemiyorum zaten.onu elde etme gibi bir amacımda yok benim zaten.ben böyle daha çok mutluyum. :) herkes bana deli gözüyle bakıyor ama ben onu canımdan bile çok seviyorum.ailem bile kabul etti artık düşünün. :)

canımya daha 19 yaş erken zaten iyi olmuş böyle sanki bilemedim:)
dilerim gerçek aşkı "zamanı geldiğinde" doğru kişide bulursun.

kim bu şanslı adam bu arada?

canımya daha 19 yaş erken zaten iyi olmuş böyle sanki bilemedim:)
dilerim gerçek aşkı "zamanı geldiğinde" doğru kişide bulursun.

kim bu şanslı adam bu arada?
Arkadaşlarımın sevgilileri var,tamam buluşup ediyorlar ama sonra ayrılınca falan çok ağlıyorlar ya da acaba aldatıyor mu niye böyle yapıyor diye dertleri bitmiyor.bende zaten böyle şeyleri kaldıracak güç yok.adam Fools Garden grubunun solisti... :)

Arkadaşlarımın sevgilileri var,tamam buluşup ediyorlar ama sonra ayrılınca falan çok ağlıyorlar ya da acaba aldatıyor mu niye böyle yapıyor diye dertleri bitmiyor.bende zaten böyle şeyleri kaldıracak güç yok.adam Fools Garden grubunun solisti... :)

Bu abi herhalde?

freudenthaler_header.jpg

Allah inşallah neyini beğeniyorsan hayırlıysa canlı kanlı birini karşına çıkarsın:))

neyse konuyu fena dağıttık :)

Herkese merhaba. Konu başlığından da anlaşılacağı gibi merak ettiğim şey ünlü birine nasıl ulaşılır? Yani imkansız mıdır? Ona ulaşmak için ne yapabiliriz ? Lütfen kırıcı yorumlarda bulunmayın açtığım konulardan da anlaşılacağı gibi bu soruyu kendim için değil arkadaşım için soruyorum. Fikirleri olanları bekliyoruz:)
Hala guncel mi konu bilmiyorum ama tee kac sene once liseden bi arkadas unlu bir popcumuza asikti. Onla tanismak icin menajerine ulasti. Soora sohbet muhabbet onla tanismak istiyorum fln.. menajer du du tanistiricam seni dedi. Soora buna sarkmaya basladi bizim salak kiz tanistircak diye bi muddet sarkintiliklarina goz yumdu. Bakti tanistiracagi yok pis sapik ne sarkiyon dedi :))
Ben tek bi hikaye gordum etrafimda o da bu. Olumlu ya da olumsuz olup olmadigina kendin karar ver

X