Üniversiteyi kazanan oğlunun kartonuyla geziyor

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
292.911
602.603
43
İngiltere’de yaşayan 22 yaşındaki Dalton Ross, Belmont Üniversitesi’ni kazandı. Ailesinden uzakta yaşamını sürdüren Ross, özleneceğini biliyordu ve özgün fikri ile eksikliğini hissettirmemeyi başardı.

Sömestr tatilinde ailesini ziyarete gelen Ross, annesine sürpriz yaparak üstünde kendi görselinin basılı olduğu kartonu verdi. " Ben sadece benden habersiz yaşayan aileme kendi boyutumda kartonu vererek, onları biraz güldürmek istedim.’’ dedi ve ekledi " Ben dönene kadar kartonu salonun bir köşesine koyarak beni hatırlamalarını sağlamayı düşündüm.’’ Ancak genç adam annesinin bu hediye ile ilgili ilginç planlarından habersizdi.

‘‘ANNEMİN NE KADAR KOMİK OLDUĞUNU UNUTMUŞUM’’

Anne Susan Talley oğlunun hediyesi karşısında kahkahalarını durduramadı. Kartonun gerçekçiliği ve oğlunun yaratıcılığı karşında şoka uğrayan Talley, bununla biraz daha eğlenmesi gerektiğine karar verdi. ‘’Aileme bunu nereye gidersek gidelim yanımızda götürmemiz gerektiğini söyledim, henüz sadece kiliseye götürmeye cesaret edemedim.’’ dedi.

900 BİN KİŞİ GÖRÜNTÜLEDİ

Gittiği her yere kartonu yanında götüren anne, bu anların fotoğraflarını çekmeye başladı. Ailesiyle paylaştığı fotoğrafları herkesin görmesi gerektiğine inanan Dalton Ross, viral başlatmaya karar verdi. Fotoğraf serisi sosyal medyada bir günde 900 bin kişi tarafından görüntülendi.

Kaynak:hürriyet kelebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…