Üniversiteye yerleştim ama memnun değilim yardım edin ne olur.

BlackDreams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
47
18
88
Kızlar merhaba ben 20 yaşındayım 2010 da iktisada yerleştim dersler cok agırdı bıraktım ve bu sene de edebiyata yerleştim ögretmenlik beklerken nasıl olduysa 27binle yerleşemedim ve bu bölüm de cok agır ve formasyon verilmiyor ben acıkögretim ilahiyat okumayı düsünüyorum ama kkö olabilirsem okumak istlyorum lütfen bana bir akıl verin kac gündür aglıyorum ve final haftam bu hafta bir ton makale var önümde nefret ediyorum edebiyattan.... Allah rızası icin fikir verin ne olur....

canım anlamadım örgün olarak ne okumak istiyorsun
istemediğin bir bölümü neden tercih ettin ki bende sevmediğim bir bölümdeyim ygs ye de hazırlanmadım puanım kırılcak diye umudum kalmadı öyle yinede tatilde falan çalışacağım

Sevmediğin bir bölümü asla bitirme ,benim eskiden yaptığım yanlışları yapma .
Ortalık iibf mezunlarından geçilmiyor artık .İnan bu fak.den mezunların iş bulması daha zor .
Hiç düşünmeden tekrardan gir.

canım ben de 19 yaşındayım. üniversiteye 2 defa hazırlandım ve bu yıl iktisat kazandım. ama gerçekten dersler çok ağır ve ben çok zorlanıyorum bölümümden memnun değilim. bu sene tekrar ygs'ye girmeyi düşündüm ama okul puanım kırılacak diye bundan vazgeçtim. seneye hem üniversiteye devam edeceğim hem sınava hazırlanacağım. Öğretmenlik istiyorum eğer kazanırsam bırakıp gideceğim ama kazanamazsam bu bölümü bitireceğim artık. ama eğer sen de istemiyorsan bu bölümü tekrar gir sınava canım çünkü ilerde istediğim bölümü okusaydım keşke diye çok pişman olursun.

sagopam ve esmaa nasılsınız kızlar yerlestırmelerden sonra pek gorusemedık okular nasıl gıdıyor memnun musunz

löğretmenlik okumayın sakın atamalar çok zor atansanız da artık öğretmenliğin itibarı bile kalmadı
tavsiye edeceğim bölümler ara eleman yetiştiren yada sağlığın her kolu olabilir arkadaşlar

24 saat nöbetleri ve heran tartaklanmayı göze alabiliyosanız okuyun sağlığı...

24 saat nöbetleri ve heran tartaklanmayı göze alabiliyosanız okuyun sağlığı...

Niye olumsuz yönlerinden bahsediyorsunuz anlayamadım. Her işin kendine göre bir zorluğu vardır. Şuanda sağlık personeli hemşire,ebe,radyoloji,anestezi atamalarına bir bakmanızı tavsiye ederim.İnsanları lütfen yanlış yönlendirmeyelim. Nöbetleri olması veya bahsettiğiniz gibi "tartaklanmak" bu mesleği kötü ve tercih edilemez olarak gösteremez..

Neyse, konuya yorumum, arkadaşım sevmediğin bir bölümü bitirsen bile ilerde o mesleği yapmayacaksın.Yol yakınken seveceğin,rahat iş bulabileceğin ve en önemlisi senin karakterine uygun olduğunu düşündüğün bir meslek tercih etmelisin..

sagopam ve esmaa nasılsınız kızlar yerlestırmelerden sonra pek gorusemedık okular nasıl gıdıyor memnun musunz

yeni görüyorum canım yazdığını ya kusura bakma
başlarda sevmedim bölümü ama seviyorum şimdi bir sorun yok sen nasılsın nasıl gidiyor okul???

canım iyiyim sen nasılsın ?
görüşemedik gerçekten kaç zamandır canım ya doğru düzgün giremiyordum nete bilgisayarım yoktu ilk dönem...
okul iyi gidiyor canım ya çok şükür ...
sagopam'ın da dediği gibi ilk zamanlar bölümümden de gittiğim şehirden de nefret ediyordum ama şimdi alıştım çok şükür
ben hatta seneye de sınava girip bölümümü değiştireceğim diyordum ama şimdi çok alıştım şehire,bölümümü de sevmeye başladım fikrim değişti :)
İnşAllah bu bölümü bitireceğim ve iyi şeyler yapacağım
sen ne yapıyorsun? nasıl gidiyor okulun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…