üniversiteye hazırlık kitapları arıyorum.

daisy8889

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
682
671
Kızlar yakın bir arkadaşımın kardeşi kitabı dersanesi olmadan beş senedir sınava giriyor, olmuyor bir türlü. Arkadaşım iyi kötü bir yere gitsin istiyor çünkü babası hambal, o da üniversiteye gidemezse hambal olacak, babası da bu sene son artık demiş. Ben de elimden ne gelir diye düşündüm kk aklıma geldi, üniversiteye hazırlık için elinizde kitap varsa uygun fiyata ben onun için alacağım. Takas isteyen olursa istediğini sorsun kendi kitaplarım ile takas yapmaya çalışırım.

Yuk tasiyan kisi Tabletren yazıyorum canım kendi düzeltiyor bir türlü istediğim gibi yazmıyor yani anlaşılıyor sa idare edin artık. Amacım yazım kuralı değil zaten.

Yuk tasiyan kisi Tabletren yazıyorum canım kendi düzeltiyor bir türlü istediğim gibi yazmıyor yani anlaşılıyor sa idare edin artık. Amacım yazım kuralı değil zaten.
yok hayır anlamadığım ,için sordum
istanbuldaysanız yardımcı olabilirim size

canım benımde kpss kıtaplarım var hatta bazı hıc acılmamıs set var. ben bı bakıyım sana bıldırıyım

Benim de kuzenimin YGS kitapları var. Soru bankaları, ilgilenirseniz detaylı bilgi yollayabilirim

Elimde çok sayıda ygs lys hazırlık kitapları var üniversite hazırlık ilgilenirseniz yardımcı olurum yazarsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…