• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Üniversiteye hazırlanıyoruz, çözemediğimiz sorulara yardım eder misiniz?

Pelinciginiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
27
5
36
28
Ben ve arkadaşım 12. sınıfız ve sayısal öğrencisiyiz. Dersaneye gitmiyoruz ve diş hekimliği hedefliyoruz. İşimiz çok zor farkındayız. Eğer sizde bize biraz yardım etmek isterseniz bizi çok mutlu edersiniz. Matematikten, fizikten yada kimyadan az çok anlarım diyorsanız lütfen yardım eli uzatın. Şimdiden teşekkürler :KK52:

Keşke birkaç yıl önce olsaydı da matematik bilgilerim taze iken yardımcı olabilseydim.

Umarım yardımcı olacak üyeler çıkar.

Allah kolaylık versin derslerinizde, başarılar diliyorum.

Ben matematikte yardimci olurum.
Ama size tavsiyem facebookta dgs sayfasina uye olursaniz matematik sorularinizi daha rahat cozdurursunuz.
Ygs
Fizik
kimya gibi sayfalarada uyr olqbilirsiniz.
Ben kpss icin dersaneye gitmedim. Facebooktan kpss dgs sayfasini takip ettim

Ben matematikte yardimci olurum.
Ama size tavsiyem facebookta dgs sayfasina uye olursaniz matematik sorularinizi daha rahat cozdurursunuz.
Ygs
Fizik
kimya gibi sayfalarada uyr olqbilirsiniz.
Ben kpss icin dersaneye gitmedim. Facebooktan kpss dgs sayfasini takip ettim
Bahsettiğiniz yerlere bakacağız şimdiden çok teşekkür ederiz :)

Ben ve arkadaşım 12. sınıfız ve sayısal öğrencisiyiz. Dersaneye gitmiyoruz ve diş hekimliği hedefliyoruz. İşimiz çok zor farkındayız. Eğer sizde bize biraz yardım etmek isterseniz bizi çok mutlu edersiniz. Matematikten, fizikten yada kimyadan az çok anlarım diyorsanız lütfen yardım eli uzatın. Şimdiden teşekkürler :KK52:
Lys matematik-kimya kisimlari icin yardimci olabilirim ben de.

Back