Üniversiteye devam etmek için.. Yardım!

sarininki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
551
1.521
27
Merhaba arkadaşlar. Bikaç konuda yardıma ihtiyacım var internetten araştırdım ama yeterli cevabı alamadım. Çevremde de danışabileceğim kimse yok sizden yardım bekliyorum.

Ben Endüstri Meslek Lisesi- Makina Res. mezunuyum. Üniversiteye gitmedim, gidemedim. YGS'ye girip kazandım ama LYS'ye girmek nasip olmadı bikaç nedenden dolayı. Şimdi Staj yaptığım yerde çalışıyorum. Ama üniversite hep içimde ukte kalmıştır.

Benim kendi bölümüm Makina Res. ama şöyle bişey var ben Anaokulu öğretmenliğini çok istiyorum. Açıktan anaokulu öğretmenliği okuyabilir miyim? Bununla ilgili sınavlar falan varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Eğer bu olmazsa hiç olmazsa diplomam olsun deyip kendi bölümümden iki senelik açıktan okumayı düşünüyorum veya dört senelik. Ama nereye başvurucam nasıl yapıcam ne zaman yapıcam hiç bir fikrim yok. Yardımlarınızı bekliyorum.

ygs girip tercih vereceksiniz kazanırsanız kayıt olursunuz 2 yıllık cocuk gelişimi var.Eger alanınız ise sınavsız geciş hakkınız olur ama degildir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…