Üniversiteli kızdan sevgili olmazmış :D :D

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.624
merhaba kızlar bi torrent sitesi var sitenin %90 erkeklerden oluşuyor işte film dosya program indirmek için giriyorum. birde bazen çok komik aptallıkları oluyor gülüp yarılıyorum şimdi onlardan birtanesini sizlere sunacağım

Son düzenleme:

canım benım atıığın fotoğrafta yazılar çok küçük olduğundan okunmuyo ama yok öle bi dünya neden olmuyomuş, allah kısmet ederse evlenıcez ınsallah

canım benım atıığın fotoğrafta yazılar çok küçük olduğundan okunmuyo ama yok öle bi dünya neden olmuyomuş, allah kısmet ederse evlenıcez ınsallah

resim küçük olmuş tatlım şimdi düzenledim üzerine tıklayınca büyüyo :)

tabi ki de yok canım banada çok tuaf geldi anlam veremedim sadece gülüp geçtim çok komik ya bu erkekler

bu arada Allah mesut etsin musmutlu olun inşallah

Son düzenleme:
Sayıyla mı bunlar ya
Gözüne bişey mi kaçtı de yok pırıltıymış de..

Sayıyla mı bunlar ya
Gözüne bişey mi kaçtı de yok pırıltıymış de..

ahahhahah kankişim aynen oraya bende koptum yaa çok beyinsizler yaaa yıkıldım gülmekten ne kadar sınırlı basit dünyaları var şimdi o saf da kendini ne orjinal sanıyodru ne kızlar tavlarım ben diyodur

ahahhahah kankişim aynen oraya bende koptum yaa çok beyinsizler yaaa yıkıldım gülmekten ne kadar sınırlı basit dünyaları var şimdi o saf da kendini ne orjinal sanıyodru ne kızlar tavlarım ben diyodur

Hissiyat tamamen şu :

Allah'ım ya tüküreyim akıllarına da, verecekleri akıla da...

Hissiyat tamamen şu :

Allah'ım ya tüküreyim akıllarına da, verecekleri akıla da...

ahahhaha kız çok yerinde bi davranış yapmış

o saflara yorumlar yapacaktım da valla iyi bi dalga geçicektim stres atardım ablam boşver şu beyinsizleri dedi

Son düzenleme:
ahahhaha kız çok yerinde bi davranış yapmış

o saflara yorumlar yapacaktım da valla iyi bi dalga geçicektim stres atardım ablam boşver şu beyinsizleri dedi

Aynen iyi yapmışsın..
Hayır salak salak konuşurlar sinirini hoplatırlar sonra, değmez kuzum..

Aynen iyi yapmışsın..
Hayır salak salak konuşurlar sinirini hoplatırlar sonra, değmez kuzum..

aynen aynen
öyle yapıyorlar zaten ben b diyosam onlar x anlıyo malum ortada beyin uyuşmazlığı var yeminle bu erkekler özürlü bazen diyorum ben mi çok feministim yada çok eleştiriyoorum

aynen aynen
öyle yapıyorlar zaten ben b diyosam onlar x anlıyo malum ortada beyin uyuşmazlığı var yeminle bu erkekler özürlü bazen diyorum ben mi çok feministim yada çok eleştiriyoorum

Sen benim anamla otursam 15 gün kalkmazsan sohbet bitmez... Hepsi salaktır diyo başka bişey demiyo. Madem salaklar neden evlendin babamla diyorum o zaman bilmiyodum evlenince anladım diyo..

Sen benim anamla otursam 15 gün kalkmazsan sohbet bitmez... Hepsi salaktır diyo başka bişey demiyo. Madem salaklar neden evlendin babamla diyorum o zaman bilmiyodum evlenince anladım diyo..

ahahah ne diyosun yaa çok şirin annen
iyi dinle anneciğini tecrübe konuşuyo

ahahah ne diyosun yaa çok şirin annen
iyi dinle anneciğini tecrübe konuşuyo
,

Allah'ım yaa..
Teyzem de 2 gün önce şey dedi, öz teyzem değil de annemin en samimi arkadaşı. Bi kadının kocası filanca kadınla geziyormuş da eve gelmiyormuş falan dedikodu yapıyoruz yani. Teyzoş çok ciddi bi biçimde, aaaaa yukarıda Allah var, bizimkiler hayvan da olsa evciller dedi.. Amcam da orada yani, eşi, amca dediğime bakma o da öz değil babamın en yakın kankası.. Kaçtık hemen mutfağa..

ayyy çok komikler yaa sesli güldüm valla
e kadına helal olsun kimsein hakkını yemiyo kıyamam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…