Üniversiteli kızdan sevgili olmazmış :D :D

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.624
merhaba kızlar bi torrent sitesi var sitenin %90 erkeklerden oluşuyor işte film dosya program indirmek için giriyorum. birde bazen çok komik aptallıkları oluyor gülüp yarılıyorum :KK1: şimdi onlardan birtanesini sizlere sunacağım :KK33:

$haha.jpg

Son düzenleme:
merhaba kızlar bi torrent sitesi var sitenin %90 erkeklerden oluşuyor işte film dosya program indirmek için giriyorum. birde bazen çok komik aptallıkları oluyor gülüp yarılıyorum :KK1: şimdi onlardan birtanesini sizlere sunacağım :KK33:

Eki Görüntüle 991142

canım benım atıığın fotoğrafta yazılar çok küçük olduğundan okunmuyo :KK43: ama yok öle bi dünya neden olmuyomuş, allah kısmet ederse evlenıcez ınsallah :KK35:

canım benım atıığın fotoğrafta yazılar çok küçük olduğundan okunmuyo :KK43: ama yok öle bi dünya neden olmuyomuş, allah kısmet ederse evlenıcez ınsallah :KK35:

$h1.jpg
$Ekran Alýntýsý.jpg
$Ekran Alýntýsý3.jpg
$ll.jpg

resim küçük olmuş tatlım şimdi düzenledim üzerine tıklayınca büyüyo :)

tabi ki de yok canım banada çok tuaf geldi anlam veremedim sadece gülüp geçtim çok komik ya bu erkekler :KK60:

bu arada Allah mesut etsin musmutlu olun inşallah :KK19:

Son düzenleme:
Sayıyla mı bunlar ya :KK1::KK1:
Gözüne bişey mi kaçtı de yok pırıltıymış de.. :KK1::KK1:

ahahhahah kankişim aynen oraya bende koptum yaa çok beyinsizler yaaa yıkıldım gülmekten ne kadar sınırlı basit dünyaları var şimdi o saf da kendini ne orjinal sanıyodru ne kızlar tavlarım ben diyodur :KK60:

ahahhahah kankişim aynen oraya bende koptum yaa çok beyinsizler yaaa yıkıldım gülmekten ne kadar sınırlı basit dünyaları var şimdi o saf da kendini ne orjinal sanıyodru ne kızlar tavlarım ben diyodur :KK60:

Hissiyat tamamen şu : :KK51::KK51::KK51:

Allah'ım ya tüküreyim akıllarına da, verecekleri akıla da... :KK1::KK1:

Hissiyat tamamen şu : :KK51::KK51::KK51:

Allah'ım ya tüküreyim akıllarına da, verecekleri akıla da... :KK1::KK1:

ahahhaha kız çok yerinde bi davranış yapmış

o saflara yorumlar yapacaktım da valla iyi bi dalga geçicektim stres atardım ablam boşver şu beyinsizleri dedi :KK53:

Son düzenleme:
ahahhaha kız çok yerinde bi davranış yapmış

o saflara yorumlar yapacaktım da valla iyi bi dalga geçicektim stres atardım ablam boşver şu beyinsizleri dedi :KK53:

Aynen iyi yapmışsın.. :KK1:
Hayır salak salak konuşurlar sinirini hoplatırlar sonra, değmez kuzum.. :KK1:

Aynen iyi yapmışsın.. :KK1:
Hayır salak salak konuşurlar sinirini hoplatırlar sonra, değmez kuzum.. :KK1:

aynen aynen :KK1:
öyle yapıyorlar zaten ben b diyosam onlar x anlıyo malum ortada beyin uyuşmazlığı var yeminle bu erkekler özürlü bazen diyorum ben mi çok feministim yada çok eleştiriyoorum :KK60:

aynen aynen :KK1:
öyle yapıyorlar zaten ben b diyosam onlar x anlıyo malum ortada beyin uyuşmazlığı var yeminle bu erkekler özürlü bazen diyorum ben mi çok feministim yada çok eleştiriyoorum :KK60:

Sen benim anamla otursam 15 gün kalkmazsan sohbet bitmez... :KK1::KK1: Hepsi salaktır diyo başka bişey demiyo. :KK70: Madem salaklar neden evlendin babamla diyorum o zaman bilmiyodum evlenince anladım diyo.. :KK1:

Sen benim anamla otursam 15 gün kalkmazsan sohbet bitmez... :KK1::KK1: Hepsi salaktır diyo başka bişey demiyo. :KK70: Madem salaklar neden evlendin babamla diyorum o zaman bilmiyodum evlenince anladım diyo.. :KK1:

ahahah ne diyosun yaa :KK60: çok şirin annen :21:
iyi dinle anneciğini tecrübe konuşuyo :KK9:

ahahah ne diyosun yaa :KK60: çok şirin annen :21:
iyi dinle anneciğini tecrübe konuşuyo :KK9:
,

Allah'ım yaa.. :KK1::KK1:
Teyzem de 2 gün önce şey dedi, öz teyzem değil de annemin en samimi arkadaşı. :KK1: Bi kadının kocası filanca kadınla geziyormuş da eve gelmiyormuş falan dedikodu yapıyoruz yani. Teyzoş çok ciddi bi biçimde, aaaaa yukarıda Allah var, bizimkiler hayvan da olsa evciller dedi.. :KK1: Amcam da orada yani, eşi, amca dediğime bakma o da öz değil babamın en yakın kankası.. :KK1::KK1: Kaçtık hemen mutfağa.. :KK1:

,

Allah'ım yaa.. :KK1::KK1:
Teyzem de 2 gün önce şey dedi, öz teyzem değil de annemin en samimi arkadaşı. :KK1: Bi kadının kocası filanca kadınla geziyormuş da eve gelmiyormuş falan dedikodu yapıyoruz yani. Teyzoş çok ciddi bi biçimde, aaaaa yukarıda Allah var, bizimkiler hayvan da olsa evciller dedi.. :KK1: Amcam da orada yani, eşi, amca dediğime bakma o da öz değil babamın en yakın kankası.. :KK1::KK1: Kaçtık hemen mutfağa.. :KK1:

ayyy çok komikler yaa sesli güldüm valla
e kadına helal olsun kimsein hakkını yemiyo :KK60: kıyamam yaa :KK53:

X