- Konu Sahibi dilara.aaa
Kızlar kayıtlar ne zaman başlıyor.Bide gerekli belgeler neler hiç bi bilgim yok yardımmmmm:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bildiğim muhtardan alınan örnek de olur noterden alınan da.Biz noterden almıştık ama muhtardan alanlar da vardı.Muhtardan alırsan fiat açısından daha uygun olur bence.0,8 puanla yada ek puanla (öğretmen lisesi çıkışlıları kastetmiş sanırım) girmediğine göre belgeye de gerek yok bence.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
gerçekten metem ne bende anlamadımarkadaşlar nüfus cüzdanının onaylı örneği diyo muhtardan alınan suret mi yoksa noter onaylı olan mı bi de benim ki teknik egitim fakültesi 0,8 ya da ek puanalı girmişseniz alanınızı belirten bi belge diyo metem mezunları dahil degil dio metem nedir? meslek lisesi mezunuyum ben 0,3 lü puanımla girdim öyle bi belge götürmem gereklimidir?
arkadaşlar harcını yatıran var mı.
ewt ya bencede bilen bilgi verebilir miben bişe sorcam üniversiteye kayıt oldum ama ders kaydı diye bişey varmış o ne demek bilen var mı acil cvp lütfenmafoldumben