• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversitelere Kayıt

31 Ağustos ta kayıt dönemi başlıyo.Gerekli Belgeleri Kazandığınız üni.nin internet adresinden öğrenebilirsiniz yerimseniben

Hayırlı olsun şimdiden bütün taze üni.li arkadaşlara zemuszemus

arkadaşlar nüfus cüzdanının onaylı örneği diyo muhtardan alınan suret mi yoksa noter onaylı olan mı bi de benim ki teknik egitim fakültesi 0,8 ya da ek puanalı girmişseniz alanınızı belirten bi belge diyo metem mezunları dahil degil dio metem nedir? meslek lisesi mezunuyum ben 0,3 lü puanımla girdim öyle bi belge götürmem gereklimidir?

Benim bildiğim muhtardan alınan örnek de olur noterden alınan da.Biz noterden almıştık ama muhtardan alanlar da vardı.Muhtardan alırsan fiat açısından daha uygun olur bence.0,8 puanla yada ek puanla (öğretmen lisesi çıkışlıları kastetmiş sanırım) girmediğine göre belgeye de gerek yok bence.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Benim bildiğim muhtardan alınan örnek de olur noterden alınan da.Biz noterden almıştık ama muhtardan alanlar da vardı.Muhtardan alırsan fiat açısından daha uygun olur bence.0,8 puanla yada ek puanla (öğretmen lisesi çıkışlıları kastetmiş sanırım) girmediğine göre belgeye de gerek yok bence.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

oldun cnm çok teşekkür ederim a.s.

arkadaşlar nüfus cüzdanının onaylı örneği diyo muhtardan alınan suret mi yoksa noter onaylı olan mı bi de benim ki teknik egitim fakültesi 0,8 ya da ek puanalı girmişseniz alanınızı belirten bi belge diyo metem mezunları dahil degil dio metem nedir? meslek lisesi mezunuyum ben 0,3 lü puanımla girdim öyle bi belge götürmem gereklimidir?
gerçekten metem ne bende anlamadım

üniversiteyi yeni kazanan arkadaşlardan harcını yatıran var mı acaba.harrcı hangi bankaya yatırdınız ve yatırırken isminizimi söylüyosunuz yoksa online kayıttaki öğrenci nosunu mu.

bizim harçlar 28 inden sonra ödenmeye başlanıomuş benimde mrk ettigim katkı kredisine başvurdum acaba normal harç mı ödiycem yoksa indirimli mi

kızlar şu kyknın bursları ne zaman açıklancak bi biligsi olan war mı ona göre harcımı yatırcam belki katkı kredisi çıkar

ya bide eskiden ikametgah,sınav sonuç blgesi fln istiolardı şimdi çok az geldi bana diploma nüfus cüzdan fot.fotograf bu kadar.acaba yanımızda ne olur ne olmaz götürsek mi

bence kazandığınız okulun öğrenci işlerini aramadan gitmeyin ,benim zamanımda harçları kayıt esnasında yatırıyodun listeler asılıyodu kredi çıkanlara ona göre eksik yatırıyodun

ben bişe sorcam üniversiteye kayıt oldum ama ders kaydı diye bişey varmış o ne demek bilen var mı acil cvp lütfenmafoldumben

Back