• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversitelerde yeni açılan bölümler

zazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
46
0
36
İstanbul
Ben baya kafanızı şişirdim ama aklıma takılan ve duyduğum bir şey var size sormak istedim
Tercih dönemindeyim biliyosunuz hani bazı üniversitelerin yeni açılan bölümleri vardır ve puan ve sıralama yazmazlar.
Diyelim ki orayı yazdım ve tuttu. Gittiğimde kayıt yapmazlar mı ?
Böyle bir şey duydumda korktum baya, bilgisi olan var mı acaba ?

yazdıysan ve tuttuysa zaten ecık bır bolumdur.boyle bırsey olmaz rahat olun.o bolumler yenı acılmıstır en son gıren ogrencıde olmadıgı ıcın puan krıterı konmamıstır bu yuzden bostur.

İyi geceler canım o zaman gitmek istedigin üniye telefon aç sor bu bölüme ögrenci alıncakmı diye mesela bizim burdaki ünide medikal bölümü açmış bu yıl ögrenci alınıp alınmıyacagı belli degildi bi arkadaşım ikilemde kalmamak için fakülteyi aradı busene ögrenci alınmıyacakmış o bölüme sende telefon açıp sorabilirsin

canım dershaneye gidiyorsan bence bu tip kafana takılan ne varsa rehberliğine sor, rehberlik yoksa, hocalara sor, ne de olsa yıllardır bu işin içindeler

Ayy canım bizim bu tercihlerimiz ne olacak hiç bilmiyorum,5 ağustos olmadan huzur yok bize :9:
Bende her saat yeni bi şeyle düşünüp tercihimi değiştiriyorum :1:
Son tercih pazartesi yapacağımm..
Hakkımzda hayırlısı canım :16:

dershanye gitmiyorum hocalarında kafası bi dünya olmuş zaten :)))
aynen canım yaa çatlıcam da 5 ağustosta değil 20 sinde falan açıklanacak canım

dershanye gitmiyorum hocalarında kafası bi dünya olmuş zaten :)))
aynen canım yaa çatlıcam da 5 ağustosta değil 20 sinde falan açıklanacak canım

5 ağustos tercihlerin son günü ya ondan dedim..
Artık kafamıza takamayız olan oldu deriz ama şimdi düşündükçe düşünüyoruz :18:

hayır hayır kayıt yapmama gibi durumları olamaz.
bi üni. de o bölüm yeni açıldıysa o bölümün puanı yer almaz kılavuzda
hatta yeni açılan puansız bölümler diğer üni.lerin puanlarından daha düşük puanla bile alım yapabilirler.
öyle kulaktan dolma bilgilere inanmayın.
sen o üni. yazıp kazandıysan kaydını da yaptırırsın cnm. :34:
hepiniz için hayırlısı olsun kolay gelsin. zor dönem şu tercih dönemi bilirim :31:

kayıt kabul etmeyen üniversiteleri niye kılavuz eklesinler ki

ben hiç böyle bir şey duymadım

dershaneye gidiyorsan rehberliğe sor
ya da üniversiteyi ara sor

Sen tercih yapcaksın, o üniversiteye yerleştirileceksin ama kayıt yaptıramayacaksın. Olur mu hiç öyle şey yahuuu :D

çok teşekkür ederim herkese rahatladım Allah razı olsun :)
Rapella ben msj atamaıyorum cnm .s

canım klavuzda yer alııyorsa o bölüm egitim verecektir fakat daha once alım yapılmadıgı iiçin bir taban puan yoktur..kayıt neden yapmasınlar klavuzda yer alıyorsa;) don't worry yani :)
umarım hayıırlısı olur mutlu olacagın yerlere yerleşırsın :)

Son düzenleme:
Back