- 12 Temmuz 2023
- 58
- 8
- 6
- 22
- Konu Sahibi ezgimelodi
Ailem yüzünden psikolojim bozuldu.Babam yıllar önce vefat etti.Ben annemle yaşadım yıllarca fakat sonrasında annem evlendi bende üniversiteye gittim o süreçte zaten ayrı yaşadık.Fakat üniversite bitince beni resmen anneannemin yanına attı şu an anneannemle yaşıyorum ve arada büyük bir jenerasyon farklı var hiç anlaşamıyoruz.Her şeyime karışıyo çok geri kafalı sanki hala 80li yıllardayız gibi davranıyo.Daha bi işe de giremedim ailem çevremdeki herkes bu yüzden laf atıyo sürekli eziklemeye çalışıyorlar.Az önce yine annem geldi ve anneannem beni ona şikayet etmeye başladı ,zayıf olduğum için sürekli yemek yemememi az yediğimi şikayet ediyor gelen herkese teyzelerime falan ve onlarda onu haklı buluyorlar yaşlı diye.Hepsi üzerime geliyor.Şimdi arkamdan konuşuyor annem ve anneannem bi iş bulsun en azından işe yarasın.Anneanem çok pasaklı falan diyo tek bildiği süslenmek diyo.Bıktım artık psikolojim kaldırmıyor bu durum psikolojik şiddet uygulıyorsunuz diyorum hep birlik olup üzerime geliyorlar dayanamıyorum artık intihar etmek bile geliyor aklıma.İşte bulamıyorum böyle giderse cidden canıma kıyacağım anlatabileceğim kimse yok buraya içimi dökmek istedim