• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Universitede tm okuyan ya da mezun olanlar

limmed

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
53
3
18
İstanbul
Lise sondayım esit okuyorum 1 sene sayısaldaydım yapamayınca esite gectim . Lys sozele girmeyi hic dusunmuyordum ama gazetecilik radyo sinema tv. bu bolumleri de severim ama sorunum su ben istanbul dısına buyuk ihtimal gidemem ikinci ogretimede gidemem zaten azıcık devlet uni. var bunlar olmazsa ozele gitmem gerekicek o da kim bilir kac para tam burslu olmak gerek .
Size sorum ea bolumlerinde ya da gazetecilik vs okuyanlar var mı aranızda nerde okuyorsunuz neler isleniyor bolumlerinize gore merak ediyorum .
meslekler hakkında hic bilgim yok yani uluslarası iliskiler okuyan biri ne is yapar mesela ?
Oyle cok iyi bi gorenci degilim ama cabalıyorum bakıyorum ist. universite hukuk 440 puan ve yapamam gibime geliyor zaten sıkılırım diye dusunuyorum o bolumde ama artık ogrencilerin hayalleri yok puan nereye gotururse oraya .

Öncelikle ileride nasıl bir meslek istediğine bağlı seçeceğin bölüm. O kadar çok meslek alanı var ki sen ne olmak istiyorsun hangi mesleği severek yaparsın bunları az çok kestirebilirsin. Çok iyi bir öğrenci değilim özel ve İstanbul dışı olmaz demişsin ki işin biraz zorlaşıyor. Sırf kazandım diye istemediğin bir şeyi okuma derim.

Back