senin sandığının aksine herkes burs alıyo canım benim,utanacak hiçde bişey yok ki bunda:)
birincisi devlet bursu alabilirsib şimdilik 240 lira ama her sene artıyo.Eğer durumun cidden kötüyse devlet bursu,o kadar da kötü değilse geri ödemeli alırsın.Yani devlet sana mezun olana kadar her ay parayı öder ama sonra söke söke alır:)
geri ödemeliye katkı kredisi diyolar ve üniversiteye gidip de onu almayanı ben pek tanımam..aynı zamanda başbakanlık bursu gibi burslara başvurabilirsin,her okulda yemek bursu veriliyo mesela,en basitinden.başvurup da çıkmayan çok az kişi oluyo,bütün sene ücretsiz yemekhane kartı alabiliyosun,yanii öğle yemeklerin bedava oluyo.
tekrar burs meselesine dönecek olursak tahmin bile edemeyeceğin kadar firma burs veriyo çünkü verdikleri burslar devlet vergilerinden kesiliyo ve firmaya hiçbir maddi zarar vermiyo.ben mesela araba lastiği veren biyerden burs alıyorum.
yılmayıp aramak enn önemlisi.
ayrıca adı duyulmuş ÇYDD gibi,TEV gibi büssürrüüüüü yer var başvurabileceğin,ya da diğer alternatif cemaat kurumları.mağduriyetini ispatlayabilirsen evlerinde-yurtlarında ücretsiz bile kalabilrsin,onlarda para çok
sakııın umudunu yitirme,benim sınıfımda askerliği bittikten sonra okumaya gelen 26 yaşında çocuk var,hiçbir zaman için geç değildir....