• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilginchakkatenn

Hazelin
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
485
195
103
Bandırma
Meerhaba, Pamukkale Üniversitesi’n de 3.senem bu sene, fakat bir sebeple üniversitedeki kaydımı dondurmak durumundayım. Kayıt dondurma hakkında yaptığım araştırmalar bana pek bir şey kazandırmadı ve sizlere danışmaya karar verdim. Aranızda, okul dondurma işlemleri hakkında bilgisi olan varsa beni bilgilendirmesini rica ediyorum.

Valla ablacım şu açıdan sordum, 3.sınıftasın tam ortadasın şimdi ara verirsen soğursun geri dönmen zorlaşır. Sebebi söylersen insanlar daha iyi yardımcı olur diye düşündüm.
Ya benim istemediğim, hayalimdeki bölüm değildi zoraki geldim, alttan derslerim de var.Yeniden hazırlanmak istiyorum, zaten iyi arkadaslık kuramadım

Okulun lisans yönetmenliği vardır,
Sitesinden onu indir, dondurma veya izin hakkı diye arat, iki isimden biri ile başlık vardır zaten.
Bir mazeret dilekçesi yazıyorsun, o dönem harç ödemek zorunda değilsin.
En fazla 2 dönem dondurabilirsin diye biliyorum.
Bunu üst üste de kullanabilirsin, ayrı zamanlarda da. Dilekçe hariç bir belgeye ihtiyacın olacağını sanmıyorum... zaten her belgen öğrenci işlerinde. Daha ne istesinler?

Okulun lisans yönetmenliği vardır,
Sitesinden onu indir, dondurma veya izin hakkı diye arat, iki isimden biri ile başlık vardır zaten.
Bir mazeret dilekçesi yazıyorsun, o dönem harç ödemek zorunda değilsin.
En fazla 2 dönem dondurabilirsin diye biliyorum.
Bunu üst üste de kullanabilirsin, ayrı zamanlarda da. Dilekçe hariç bir belgeye ihtiyacın olacağını sanmıyorum... zaten her belgen öğrenci işlerinde. Daha ne istesinler?
Ay şahanesiin.Normal öğretimim zaten harc’a gerek yok diye umuyorum dediiiğine simdi bakıyorum hemen

Her üniversitenin yönetmeliği ve işleyişi farklı; biz buradan ne söylesek yalan olur.
Okulun yönetmeliğini okuyup incele. Zaten gittiğinde öğrenci işleri de seni yönlendirir. Dilekçeye evraklara filan yardımcı olurlar.

Back