- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.471
-
- Konu Sahibi Papatya129
Aslında bölümün ortalaman çok çok iyi bi dernek vardı sadece kadınlara burs veriyorlar gelecek vaad eden kadınlara. Şimdi adını hatırlayamadım ama belki bilen çıkar oraya başvurmadıysan bi dene derim. Bi de benim arkadaşım hukuk okuyodu ist ünide okul burs veriyodu ortalaması iyi olduğj için
Ben internetten çeşitli şirketleri araştırıp mail atmıştım rastgele. Şurda şurda okuyorum, şunları yapmak istiyorum ama maddi durumum bu diye. Burs veriyorsanız beni de değerlendirmenizi rica ederim temalı bir mail hazırlamıştım, teki kabul etmişti valla6 sene çok yüksek miktarda burs aldım, sen de dene belki biri ilgilenir.
Türkan saylan ın derneğiydi galiba bi bakmak lazım onaOkul daha baslamadi baslayinca ogrenci islerine de soracagim
Ayy hatirlasaniz keske
Kadin hukukculari destekleme dernegi olabilir mi,
Tema lisansustu veriyor sadeceKarşılığında sosyal görevlerde rol alma şartıyla burs veren yerler de var. Onlara da bakabilirsin. Tema olsun, cagdaş yaşam derneği olsun.
Türkan saylan ın derneğiydi galiba bi bakmak lazım ona
Bu şirketler bilindik şirketler mi olsun peki? Bana da yardimci olabilir misiniz bu konuda? Mesela sunlari yapmak istiyorum derken nelerden bahsetmistiniz?
Ustunden 8 sene gecti acikcasi ayrintisiyla hatirlamiyorum ama ben de eksi sozlukte birinden ogrenerek yapmıştım. Turkiyenin en zengin sirketleri listesine ulasarak onlara atmistim galiba. Kimya sirketi, muhendislik sirketi vs bolumumden bagimsiz bir suru sacma sapan sirkete atmistim. Iste dil ogrenmek istiyorum, egitimimle ilgili suraya gitmek istiyorum vs gibi kendimi gelistirecek seyler yapmak istedigimi ama ailemin maddi durumunu anlatarak bunlarin imkansiz oldugunu anlatmistim. Boyle duygu somurusu degil ama universiteye giden gercekten kendini gelistirmek isteyen ve bunun icin maddi yardim bekleyen bir genc olarak yazmistim. Onlarca şirkete attim 1 tanesi, kendi alanindaki ogrencilere verdiklerini o yuzden kusra bakmayin gibi bir sey yazmisti, 1 tanesi de donus yapti. Geriye kalan kimse cevap bile yazmadi hani cok da umut vermek istemem ama sansini dene. Benimki yaver gitmisti.
Harikasiniz cok tesekkur ederim
Ben de deneyecegim. birazdan bir metin hazirlayayim
Peki size donus yapan mesleginizle ilgili bir sirket mi olmuştu?