üniversite yolcusuna yeni imaj

ena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
146
2
kızlar bu sene üniversiteyi kazandım. yeni bir imajla gitmek istiyorum malum yeni insanlar yeni ortam. beyaz tenliyim. gözlerim açık kahve. saçlarım kumralımtrak. 1.63 boyundayım. 52 kilo armut tipliyim. yüzüm yuvarlak gibi ama tam yuvarlak yüzlerden değil sivri çeneliyim, yanaklıyım işte :))) bana verebilceiğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum. :)))

Kızların hayatındaki önemlidönemlerden birtanesi.. Universiteye başlamadan, yüksek lisans öncesi, yeni iş hayatı :) Hep bi yeni imaj yapmaya başladığımız dönemlerdir. Bence en güzel saçlarından başla.. Saçlarının rengini doğal yollarla açabilirsin veya farklı yansımalar katabilirsin. Ya da uçlarına açık renk balyaj attırabilirsin. Ama saçlarına bu yaşta boya sürmeni önermem. Ben 17 yaşımda boyamıştım saçımı.. O zaman üniverstedeki ilk yılımdı.İkinci dönemin başında boyamıştım. o zamanlar daha nadir boyamakla beraber yinede sana önermiyorum tümden saç boyasını canım

boya konusunda cesaret edemiyorum zaten :/ kahkül kestirsem mi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…