merhaba kızlar tercihler hala açıklanmadı sabırsızım , dertliyim , sıkıntılı bir dönemdeyim bu döenmde dertleşmek beni anlayabilec aynı durumda olduğumuz kızlar vardır hadi biraz konuşalım ..
ben tarih bölüm coğrafya bölüm ve sosyal bilgiler öğrtemnliği yazdım bir tanede gazetecilik yazdım Kastamonu da onun dışındakiler il olarak bilecik Trakya muğla Nevşehir Eskişehir Kırıkkale kırkllareli Balıkesir afyon uşak sakarya çorum Kütahya bartın çankırı siz neleri ve nereleri yazdınız :26:
merhaba kızlar tercihler hala açıklanmadı sabırsızım , dertliyim , sıkıntılı bir dönemdeyim bu döenmde dertleşmek beni anlayabilec aynı durumda olduğumuz kızlar vardır hadi biraz konuşalım ..
ben tarih bölüm coğrafya bölüm ve sosyal bilgiler öğrtemnliği yazdım bir tanede gazetecilik yazdım Kastamonu da onun dışındakiler il olarak bilecik Trakya muğla Nevşehir Eskişehir Kırıkkale kırkllareli Balıkesir afyon uşak sakarya çorum Kütahya bartın çankırı siz neleri ve nereleri yazdınız :26:
bende bekliyorumm 24 temmuzda acıklanacakmıs
bitmiş yerleştirmeler kontrol ediliyo diye duymuştum ama:26:
geyik sohbetlerdeki çiçeği burnunda ünicersiteliler topiğine gelsenee
bence yarın acıklanır hem kadir gecesi
hürriyetin sayfasında 24 yazıyodu :2: bulamadım o topiğii ya
hürriyetin sayfasında 24 yazıyodu :2: bulamadım o topiğii ya
ama en geç 24 yazıyodu cnm
Evet canımm simdi tekrar baktım bu gece aıklanır diyolarr hadi inşallah gözüm sürekli sayfada :18:
Kızlar merhaba, hepiniz için inşallah hayırlısı olur, Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın. Bende sabırsızlıkla bekliyorum sonuçları görümcem bu yıl sınava girdi, heycandan göZüme uyku girmedi. Gece dediler ama bu saatten sonra da açıklanır mı bilemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vaaay bir gelin gorumcesi icin heyecanli masallah :)
bende kardesım ıcın beklıyorum emeklerınız hayra cıksın ınsallah
benim ablacığımda çok heycanlı benim adıma ben ablama prensesim diyorum ablalar iyi ki var lar :) ne güzel sizde kardeşinizi düşünen bir ablasınız :) amiiin ablacığım herkes istediği yerlere yerleşir inşaalah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?