- 19 Şubat 2015
- 563
- 415
- 103
- Konu Sahibi esmermavigoz
-
Örgün mu okuyacaksiniz
Bende cocuk gelisim gelirse işaret dili kursuna gitmeyi dusunuyorum. Baya arastirdim avantaji cok. Lisans da yazdiginiz ilk 4 bolumu doktora yapip yuksebilirsiniz fazlaca mezun var
fizyoterapi yakın zamanda birden çok popüler oldu.her önüne gelen yer fizyoterapi açtı şimdi tonla mezun var.onların da önü kesildi artık.Fizyoterapi çok iyiydi ama 4 yıllıklarin bile önü kapandı artık
Örgun guzel sanatlar tercih etcem. Cocuk gelisimi 2. Unv olarak dusundum tabi işaret diliyle beraber tek başina işe yaramiyorÇocuk Gelişim bölümünü lisans okumayı mı düşünüyorsunuz? Benim şehrimde yalnızca önlisans var buyüzden çocuk gelişim olursa öyle olacak.. Bir de çocuklar ve ben ne bileyim
Örgun guzel sanatlar tercih etcem. Cocuk gelisimi 2. Unv olarak dusundum tabi işaret diliyle beraber tek başina işe yaramiyor
Aminm hepimizinÇok sevindim, umarım her şey gönlünce olur
Açikcasi bu bolumler bitmis durumda kpssde artik referans hakkinizda hakkimizda hayirlisi olsun
Uluslararası ilişkiler, çeko, siyaset bilimi ve kamu yönetimi. Bu bölümleri iyi bir üniversitede ingilizce falan okuma imkanınız varsa gidebilirsiniz. Sıradan bir yerde Türkçe ise uzak durun.
2.Lisansınızı okuyacaksınız 4 yıllık Açık öğretim çocuk gelişimini neden düşünmüyorsunuz? Sınavsız geçiş var .Eğer ki önceden bir Lisans kaydınız varsa tabi.Merhaba hanımlar. İkinci kez üniversiteye başlıyorum (örgün olarak), daha önce muhasebe okumuş ama bitirememiştim. Şunu belirtmek istiyorum, hiç bir zaman şunu olacağım, bu mesleğin hayalindeyim gibi bir amacım olmadı. Hala karar veremiyorum, okuyacağım bölümün çok yönlü olmasını ve istediğim alanda ilerleyebilceğim birşey olmasını istiyorum ama mezun olunca işsiz de kalmak istemiyorum.
Deneyimi veya bilgisi olan hanımlar, sizce hangi yönde ilerlemeliyim, ülkemizin 6 yıl sonraki halini de hesaba katarsak, hangi seçim daha mantıklı olacaktır? (Sosyolojiyi açıköğretim olarak okumak istiyorum aslında)
Lisans Bölümler
-Sosyoloji
-ÇEKO
-Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
-Uluslararası İlişkiler
-Tarım Ekonomisi
Önlisans Bölümler
-Çocuk Gelişim
-Fizyoterapi
-Biyomedikal Cihaz Teknolojisi
-Gıda Teknolojisi
-Tıbbi Laboratuvar Teknikeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?