- 18 Temmuz 2013
- 504
- 212
-
- Konu Sahibi Mathilda50
Ben egede sinif ogretmenligi okuyorum. Bizim fakulteden kaynakli olarak zorlasalar da başka yerlerdeki arkadaşlarım cok rahat okuyolar.atama hakkında ise cok net bisey diyemiyorum ama yavas yavas artiyor gibi. Akliniza takilan varsa cevaplayabilirimarkadaşlar lütfen en ufacık bi fikriniz bile benim için önemli.
Dershaneler de kapaniyorken edebiyat öğretmenliğini hic tavsiye etmemBen egede sinif ogretmenligi okuyorum. Bizim fakulteden kaynakli olarak zorlasalar da başka yerlerdeki arkadaşlarım cok rahat okuyolar.atama hakkında ise cok net bisey diyemiyorum ama yavas yavas artiyor gibi. Akliniza takilan varsa cevaplayabilirim
Ben egede sinif ogretmenligi okuyorum. Bizim fakulteden kaynakli olarak zorlasalar da başka yerlerdeki arkadaşlarım cok rahat okuyolar.atama hakkında ise cok net bisey diyemiyorum ama yavas yavas artiyor gibi. Akliniza takilan varsa cevaplayabilirim
Dershaneler de kapaniyorken edebiyat öğretmenliğini hic tavsiye etmem
Bir kac hoca var zorlayan ama onun dışında izmir ve ege cok güzel. Universiteenin ayricaliklari da cok fazla. Dedigim gibi edebiyat yazmak cok anlamlı değil ama türkçe de yazabilirsiniz cok isterseniz.zorluklari olsa da iyi ki burdayim diyorum çünkü belli bir seviyenin uzerinde egitim alınca kpss de cok sorun olmuyor. Üniversite secimi calisma kısmından zor ve önemli bi tercih. Düşünüp tasinip karar vermenizi onerebilirim.2 bin ustunun tutması olasi bisi.cocuklari ve ogretmeyi severim ve kpss dert değil derseniz ideal bir meslek :)
İnşallah hayırlısı olsun sorulariniz olursa yeniden sorabilirsiniz :)
Evet maalesef öyle.Büyük ihtimalle giresun-pdr gelecek gibi görünüyor ama olmazsa mecburen bu bölümlerden birine gideceğimYazdığınız bölümleri okusanız da atanmanız çok zor..