üniversite sonuçları

eljin

" Çekip sağa inmesini de bilirim."
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
541
218
Ya içimde tuhaf hisler var çok istediğim bölümü kazandım ama şehir içime sinmiyo gibi. Kırşehir coğrafya kazandim hemde 13 bin fark olmasına ragmen gelmez diye dusunuyordm ikinci sıraya yazdım. Tercih zamanı kırşehir bi sevimli geldi gözüme yazdm ama şimdi de istemiyo gibiyim anlamadım niye böyle oldu. Ayrıca konyada yaşıyorum 3 saatlik mesafe var.
İyi biseyler söyleyin lutfen..

Reactions: mb1
İstanbul ya da İzmir gibi bir yerde yaşıyor olsaydınız belki sıkardı sizi orası ama yaşadığınız yeri düşünecek olursak, daha kolay uyum sağlarsınız. Zaten 2-3 tane kafa dengi arkadaş bulduğunuz zaman yaşadığınız yerin bir önemi kalmaz. Başka şehirlere gezmeye gidersiniz, evde toplanırsınız. Merak etmeyin. O zaman şehir falan fasa fiso olur inanın. Hayırlı olsun.

Bence arkadaş olduktan sonra yerin hiç önemi yok :) canınızı sıkmayın boşuna:)

Şehir küçük olduğu için olabilir keşke öğrenci için daha keyifli olabilecek bi şehir yazsaydınız ama o zamanlar hoşunuza gitmişse şimdide gider merak etmeyin,bi gidin üniversiteye kayıt kalacak yer falan derken alışırsınız :)

istediğin bölümü kazanmışsın gerisini dert etme uyum sağlarsın zaten.. arkadaşların olur canın sıkılmaz

herkesle fikir olarak uyum sağlayan biri değilim kafa dengi birileri olacak mi bilmiyorum korkmaya başladim

canım amacına ulaştığın için duygularda değişim oluyor sende şehre takmış oluyorsun, çok güzel bir bölüm kazanmışsın, bence hevesle gitmen lazım, kırşehirli arkadaşım var gayette güzel diyor memleketi için, hem arkadaşların olucak inan bana şehir o kadar önemli olmucak senin için :))

konyada yasıyorsun tercıh kırsehır ıyı ve kotu yanlarını yazayım hemen...
1- ıyı dusun ıstedıgın gelmez dedıgın yer gelmıs
2-memleketıne yakın tatıllerde ve canın sıkıldıgında gıdıp gelmen kolay olacak
3-sosyal anlamda bırbırı ıle es deger sehırler ıkısıde muhafazakar
4-kırsehır daha ufak bır sehır bolum kadar okulun kalıtesı ve sehırde onemlı gelecek ıcın bu nedenle sehır secımı yanlıs
5-ben senın yerınde olsam ankara-ıstanbul gıbı buyuk ve gelısmıs sehırlerı yazardım
6-herseye ragmen sene kaybetmene degmez ılk sene sık dısını notların yuksek olursa yatay gecıs yaparsın baska unıversıtelere ve bol sans..

3 saatlik yolmuş bişey değil.. Senin orada kısmetin varsa sana ondan kırşehir sevimli gelmiştir. Hiç gitmedim bilmiyorum orayı ama yaşadığın şehir kadar istediğin bölümü kazanman da önemli..

Hayırlı olsun :) sakin ol ve düşün.
( kendimi örnek vererek anlatıyorum)
- Evime 2.5 saat uzakta komşu şehirde okudum.
İletişim problemim yoktur. Hemen uyum sağladım.
-Yakın şehir & istediğim bölüm !
Canım mı sıkıldı? Akşama evdeyim.
Sınavlar bitti mi ? Bittiği gün evdeyim.
Arkadaşları gezdireyim dedim. Hadi bizim evde rahat ederiz :)
-Ortam önemli ! Yok ben anlaşamam. Yok ben şöyleyim böyleyim düşüncesinden kurtul.
Çünkü üniversitede herkes kendini bişey zanneder :)
Kafana uyanlar sana yakın olacaktır zaten.
- Küçük şehir büyük şehir ! Boşver. Ben de küçük şehirde okudum. Ama öyle güzel insanlar tanıdım ki. Orası bana Istanbul Ankara Izmir den bin kat güzeldi.

( Tek olumsuzluğu da söyleyeyim. Seni kandırmıycam. -Senin evin şurası. Niye her hafta gitmiyorsun? Ben olsam giderdim diye diye başının etini yinen arkadaşlar. çünkü bazıları sadece bayramdan tatile eve giderlerdi :/ )
Ama burası bu ortam bırakıp gidilmez ki evde napim her hafta sıkılıcam diyemiyosun

Hedefine ulaşmışşın. Keyfini sür :) Mutluluklar. Başarılar arkadaşım :)

Çok teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…