- Konu Sahibi ElaynaElif
-
ben de geçen yıl üniversite sınavı stresini yaşamış birisiyim çok şükür kazandım da sonucu güzel oldu senin yaşadığın şeyleri geçtiğin yollardan ben de geçtim insan sıkılıyor çalışmaktan bunalıyor evet çokta haklısın belki de ben kendimi haklı görürdüm ama deraneye gidincee çevremde bir çok hırslı bir şekilde azmini ders çalışma şevkini bırakmayan kişileri gelince kendime toparlan seda ideaalerin var derdim o gazla tekrar çalışmaya başlardım sıkıldığın zamanlar mola ver ama genel sıkılıyorsan da birazcık bir iki gün hiçbirşeyi düşünmeden kendini dinle ve rahatla ama sakına sakında ipin ucunu bırakma çünkü sonra pişman olursun keşke çalışsaydım şöyle böyle diye inşallah kazanırsın sınavı zaten sınava giripte çıktığın rahatlıyorsun bumuymuş ya diyorsun :) sayılı gün az kaldı biter o yüzden kendini toplayıp çalışmana devam et derim ben canım
Şu ara ne kadar dağıttığımı babam da farketmiş ya kendine gel yada karar ver dedi. Sabah kalkıp dershaneye gidesim yok test kitabını alıp çözesim yok odamı toplamaya bile isteğim yok ki.. kitaplarım orda burda föyler desen kendini aşmış zaten yatağın altndan dolaptan olur olmadk yerden çıkıyorlar kıyafetlerimden hiç bahsetmiyorum bile.. Bi de uykucym ki aman Allahıım haftasonu öğlene kdr uyuyrm snrada akşam uyumak bilmyrm ee snrada uyku düzenim mahvoluyor tabii. Eminim bu süreçten geçmiş ve geçmekte olan bi çok kişi vardr burda.. Onların görüşlerine ve yardımına ihtiyacım vaarr.. Artık ben bile kendimden sıkıldım toparlanmak için ne yapmalıyım?
ılla mezun ollunan okulamı gıdılıcek basvuru ıcın
ılla mezun ollunan okulamı gıdılıcek basvuru ıcın
Sürekli ders çalışmak zorudnasın diye bir şey yok, uykun mu var git uyu, acıktın mı git yemek ye veya gez, tabii abartmamak şartı ile. Gerekten istediğin zaman, biraz da kendini dürtrek çalışmaya başladın mı kendin için bir şeyler yapmaya çalıştığının farkına varınca hedefe kolayca ulaşırsınız:)
herkesin kendi şehrinde okuması şartmı yaa mesala kayseriden istanbul hedefinin olması büyük konuşmak veya burayı beğenmemek mi niye böyle düşünüyolar off çok doldum hedefim ora diyorum yok böyle yok şöyle sinir oldum ben kendi bildiğim yolda ilerlemek istiyorum hata yapmaktanda korkuyorum en iyisi zamanı gelince patlamak
herkesin kendi şehrinde okuması şartmı yaa mesala kayseriden istanbul hedefinin olması büyük konuşmak veya burayı beğenmemek mi niye böyle düşünüyolar off çok doldum hedefim ora diyorum yok böyle yok şöyle sinir oldum ben kendi bildiğim yolda ilerlemek istiyorum hata yapmaktanda korkuyorum en iyisi zamanı gelince patlamak
Ne kadar saçma bir düşünce,bu tamamen hedefin büyüklüğüne bağlı
Şehir beğenip beğenmemekle bir alakası yok
Gerçek olan şu,Türkiye'de büyük üniversiteler büyük şehirlerde.
Ben İzmirliyim ama Ankara'da okuyorum,kendi şehrim gibisini tanımam şahsen ama
Ankara'da okuduğum okul İzmir'deki okullardan daha kaliteli daha iyi olduğu için Ankara'da okumayı tercih ettim
Aileler genelde tam tersi davranır,çocuklarının büyük üniversitelerde okumalarını isterler
Bu ilginç bir tutummuş
kayserıde oturuyosunuz ve ıstanbulu ıstıyosun sanırım dımı ? kayserıyı begenmemekle ne alakası varkı bunun ben bı alaka goremedım cok da sacma mıllet herseyı sole kulak asmamalısın kım ne derse desın sen belırlıceksın nerde okuman gerektıgını bosver mıllete bakma hedefın neyse ona dogru ılerle pışman olmacagın bı bolumu secme yeter bu arada ıstanbulu ısteyınce buyuk mu konusmus oluyomussun kusura bakma ama bu lafları dıyenler ya senı kıskanıyo cekemıyo ıyı yerlere gelmenı ıstemıyo derım ben ıstanbul mu buyuk konusuyosun yok begenmıyomusun burayı gıbı laflar cok mantıksız sacma
aynen öyle çok sinir oldum ama artık takmıyorum çalışıyorum en iyi için annem ve babam destekci zor olmadan başarılır mı hiç yaa sen okuyomusun peki üniverstede hangi bölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?