juanetta Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2015 51 72 88 13 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi juanetta #1 Kızlar yarın 14.30 da sınavım var. Lys ye giriyorum. Benim içinde dua eder misiniz. Cok ihtiyacım var
Kızlar yarın 14.30 da sınavım var. Lys ye giriyorum. Benim içinde dua eder misiniz. Cok ihtiyacım var
damla_22 Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2013 3.261 2.643 178 İstanbul 13 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi juanetta #2 juanetta .!.: Kızlar yarın 14.30 da sınavım var. Lys ye giriyorum. Benim içinde dua eder misiniz. Cok ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... 50 ayetel kursi okuycam canim...Rabbim emeklerini bosa cikarmasin...
juanetta .!.: Kızlar yarın 14.30 da sınavım var. Lys ye giriyorum. Benim içinde dua eder misiniz. Cok ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... 50 ayetel kursi okuycam canim...Rabbim emeklerini bosa cikarmasin...
juanetta Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2015 51 72 88 13 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi juanetta #3 damla_22 .!.: 50 ayetel kursi okuycam canim...Rabbim emeklerini bosa cikarmasin... Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür ederim gerçekten. Ne kadar iyisiniz. Cok stres yaptım, korkuyorum. inşallah iyi gecer
damla_22 .!.: 50 ayetel kursi okuycam canim...Rabbim emeklerini bosa cikarmasin... Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür ederim gerçekten. Ne kadar iyisiniz. Cok stres yaptım, korkuyorum. inşallah iyi gecer
damla_22 Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2013 3.261 2.643 178 İstanbul 14 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi juanetta #4 juanetta .!.: Cok teşekkür ederim gerçekten. Ne kadar iyisiniz. Cok stres yaptım, korkuyorum. inşallah iyi gecer Genişletmek için tıkla... stres yapma sakin ol...salavat getir bol bol..Rabbim yardim edecektir buna inan...
juanetta .!.: Cok teşekkür ederim gerçekten. Ne kadar iyisiniz. Cok stres yaptım, korkuyorum. inşallah iyi gecer Genişletmek için tıkla... stres yapma sakin ol...salavat getir bol bol..Rabbim yardim edecektir buna inan...