Üniversite sınavı kimlik problemi

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.309
323
123
Arkadaşlar Cumartesi günü üniversite sınavına gireceğim ösymnin sitesinde evlendikten sonraki soyismim yazıyor ve kendi soyismim ikisinide kullanıyorum fakat kimlik üzerinden değişiklik yapmadım sınav başkanı problem edermi bunu napmam gerekir bilgisi olan cevaplarsa cok memnun olurum önemli bi durum çünkü kısacası kimliğimde kızlık soyismim var ÖSYM sınava giriş belgemde kendi soyismim ve eşiminki var

Arkadaşlar Cumartesi günü üniversite sınavına gireceğim ösymnin sitesinde evlendikten sonraki soyismim yazıyor ve kendi soyismim ikisinide kullanıyorum fakat kimlik üzerinden değişiklik yapmadım sınav başkanı problem edermi bunu napmam gerekir bilgisi olan cevaplarsa cok memnun olurum önemli bi durum çünkü kısacası kimliğimde kızlık soyismim var ÖSYM sınava giriş belgemde kendi soyismim ve eşiminki var
Yarın gidip yeni kimlik çıkarın, ertesi gün geliyor.

Ee bunun bir yolu yokmu ne alaka
Şu alaka resmî olarak bir değişiklik söz konusu ve siz kimliğinizi yenilemeye bile gerek görmezken sınava girmeye çalışıyorsunuz. Kimlik konusu da anca aklınıza gelmiş pes yani!

Eklentiler

• 72ECBA64-9B21-4AE3-9F70-B9C3BDCF93B7.webp
    72ECBA64-9B21-4AE3-9F70-B9C3BDCF93B7.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 101
Yanlış yönlendirmeyelim geçici kimlik belgesiyle girebilirler.
Doğru söylüyorsunuz. Benim hatam. Güvenlik onlemleri olan belgeler düzenleniyor artık. Barkod karekod gibi. Onlarla giriliyor.

Hayir o sekilde sinava giremezsiniz. Kimliginizi degistirmeniz gerekirdi. Gecici belgeler de kabul ediliyor nufus mudurlugune basvuruluyor sanirim.

Back
X