bugün ilk adımımı attım şükür.
kızlar bugün salı pazarına gittimkardeşimle beraber. bi kaç bişey aldım ve inanamadım çıktığımda.
bi adet su yeşili dar paça bir adette normal kot ama koyu lacivert ispanyol paça pantolon aldım. 2 tane şu gömlek gibi olan (önünde düğmeleme vs olayı yok ama sadece 2-3 düğme konmuş süs olsun diye )kollarından düğmeli katlamalı tshirtlerden aldım 3 tane t-shirt 1 tanede gömlek aldım yine kollardan katlamalı.3 tane sıfır kol aldım gömleğin altına giymelik. kardeşimde kendine bi saat aldı ve toplam harcadığım para hepsi için 45 tl.
2 pantolon kot + 6 tane üst+3 tane sıfır kol+ saat =45 tl para harcamışım. cidden çok uygundu hani eğer benim gibi alışveriş düşünen varsa mutlaka gitsin. yalnız yinede söyleyeyim aldığınız ürünleri çok dikkatli kontrol edin defolu oluyor bazıları benimkilerin hiç birinde birşey yok baya bir dolaştım. ufaktan başladım dolabımı yeniden oluşturmaya okul açılana kadar güzel bi dolap yapacağım sanırım :) bu arada metroyla giderseniz eğer kadıköy -kartal metrosunda ünalan da iniyorsunuz zaten ordan birazcık yürüdüğünüzde ki kalabalıktan anlaşılıyor zaten salı pazarındasınız.