Anket üniversite mezunu kaç işsiz var?

Üniversite mezunu olup iş bulamayan veya bulanların anketi

• Eğitim Fakültesi bitirdim atamam olmuyor.

OY: 5 18,5%
  • mezun olduğum günden beri işsizim.

OY: 6 22,2%
  • hayır iş buldum çalışıyorum.

OY: 3 11,1%
  • iş buldum ama kendi bölümümle ilgili değil.

OY: 4 14,8%
  • Yüksek lisans mezunuyum çalışmıyorum.

OY: 2 7,4%
  • MYO ve Fakülte mezunuyum 2 üniversite bitirdim işim yok.

OY: 9 33,3%

• Ankete Katılan
    27

lost87

Uyanalım Gaflet Uykusundn
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.313
24
358
Diğer
üniversiteyi onca maddi manevi zorluklarla bitirip iş bulamayan atanamayan var mı?

ben 2007 mezunuyum ve hala işsizim ne yazıkki. kamu yönetimi bitirdim ama bir türü bir işe giremiyorum

kendi sektörümde deneyimim yok diye iş vermezler
başka sektörde de neden işini yapmıyorsun,sen 2 gün sonra gidersin burada diye iş vermezler
ben ne etcem peki?
oynatmama az kaldı
batsın bu dünya

2004 mezunuyum.nişanlanınca il değişikliği yüzünden işimden ayrıldım.evlendiğimden beri de bana uygun iş bulamadım.yani evlendiğimden beri 2 senedir işsizim :((

çalışmak istiyoruz
bilime ilime önem veren bir gencim bunun için okudum
benim gibi bir sürü genç var...
bizi bu duruma düşürenleri ve düşürenlere vesile olanları
Allaha havale ediyorum...

bugün 4 yıllık halkla ilişkiler reklamcılık bölümünü 1.likle bitiren bir kızın iş bulamadığı için ağır bunalımda olduğunu öğrendim çok üzüldüm aileside iflas etti.bir arkadaşımla telde konuştuk bizim okulun 1.si iş bulamadım babamın maaşı yetmiyor açlık sınırındayız dedi.Allahım sen yardım et.

MYO ve Fakülte mezunuyum 2 üniversite bitirdim işim yok. bu şıkkı oyladım....

2004de turizm ve otelcilik myo okulunu bitirdim...2005de dikey geçiş yaparak 3.sınıftan işletme bölümüne başladım ( a.ö ama a.ö fakültesi değil...iibf olarak geçiyoruz ) 2007 de burayı bitirdim....hala işsizim...29 yaşındayım....3 kere kpss ye girdim.....ilkinde 81 puanla tercih yapmama salaklığında bulundum,işletme devam ediyor yine girerim düşüncesiyle....ikincisinde 70 puanla bi yere giremedim..bu yıl 3.süne girdim ondada yetiştiremedim:(((((((((

ne yapıcam bilmiyorum.....ama çalışmak istediğimi çok iyi biliyorum.....

Back