Universite kaydinin silinmesi ve lise diplomasinin geri alinmasi cook acil yardimm

Ciceklibocek

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
35
-1
16
Ankara
Arkadslar ben 2009 yilnda 2 yillik myo da okuodum kirsehirde fakat okulu brktm kaydimi sldrmek icinde dlekce falan vermedim fakat harc parasini yatirmadigim ve kayit yenilemedigim icin kaydim silindi bu arada ogrenci kimligimde kayboldu ben simdi lise diplomamai geri almak istiyorum cunku hem ehliyet alcam hemde bu sene sinava yeniden gircem simdi gttgm zaman diplomamai alabilirmiyim veyada asli gibidir yazan noter onayli olanini ikisndn biri yani hic farketmez onume bi engel cikarmi bir iki gune gtcem fakat buyuk bi srunla karsilasirmiyim aslinda ogrnci islerini aryip srmutm gelip alabilirsnz demislerdi ama bgn nettn bktim sorunlarla karsilasnlarda olmus birileri cevaplarsa cook rahatlic yarinda arayip sorcm bi daha ogrenci islerine

Arkadslar sonunda lise diplomami aldimmm
Burda benim yasdigim durumu yasayan pek olamamis ama ben anlatiyim belki birilerine yardimi olur
Universiteyi brkmistim ustnden 2 sene gecti kayit ynilemedigim icin kadim silinmis pazartesi gunu aradim uni.nin ogrenci islerini ogrenci kimlignzle gelip alin diplomanizi dedile bende ogrenci kimligimin kayboldugunu syledim gazeteye kayip ilani verin onunla geln ddile bgun geldk kirsehire kimligim ve gazeteyi gsterdim 5 dk sonrada diplomamain aslini aldim ve ciktim .d
Cook kolay oldu hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…