kayıtlar otomatik olarak silinmiyor diye biliyorum. ilgili üniversiteye başvurması lazım.
ayrıca madem gitmeyecek neden sürekli kayıt olup duruyor, birilerinin hakkı yani o kontenjan. oyuncak değil ki bu.
Mayıs ayında af çıktı.İlk sene pek istediği bölüm değildi bir sene daha çalışmak istiyorum dedi ikinci sene de tercihte hata oldu babası yanlış kod girmiş başka bir yere yerleşti bu sene hak yememek için tercih yapmak istemiyor eğer imkan olursa geri döneyim diyor
dönebilir muhtemelen. ilkindeki kaydı silinmediği için ikinci yerleştirmesi iptaldir bence. ilk üniversitesi ile görüşsün.İlk sene pek istediği bölüm değildi bir sene daha çalışmak istiyorum dedi ikinci sene de tercihte hata oldu babası yanlış kod girmiş başka bir yere yerleşti bu sene hak yememek için tercih yapmak istemiyor eğer imkan olursa geri döneyim diyor
Gittik sekreter yoktu bilgi veremeyiz dediler bayramdan sonra gelin dedilerdönebilir muhtemelen. ilkindeki kaydı silinmediği için ikinci yerleştirmesi iptaldir bence. ilk üniversitesi ile görüşsün.
Kayıt yapmadığı üniversiteye gidemez tabi. Kaydı olan ve daha sonra kayıt yenilemediği üniversiteye başvurarak kayıt yenileyebilir. Kurul kararı gerekiyor sanırım. Bir de azami öğrenim süresi 6yıl ise kayıt yenilemediği süre de bu sürenin içindedir.Mune konumu bir süre üniversite bölümüne taşımazsanız çok sevinirim.
Hanımlar benim sevgilim 2016 da üniversite kazandı kayıt yaptı gitti vizelere girdi ilk dönem sonra gitmedi hiç. 2017 de sınava girdi tercih yaptı yerleşti ama kayıt yapmadı gitmedi. Bu sene yine sınava girdi ama sıralaması düşük geldi. Kaydı silinmiş midir ?? Bu üniversite affı ile geri dönme ihtimali var mı bilenler yardımcı olabilir mi hiçbir yerden bilgi alamıyoruz
Diploma getir demişler ama götürmemiş kaydım silindi bence diyor mümkün müAslında ilk kazandığı üniversitenin lisans yönetmenliğinde yazar bunların hepsi. Üniversite hangisi? Ya da üniversite adı ve lisans yönetmenliği yazıp aratın. Yönetmelik içinde kayıt yenileme diye aratın.
İkinci üniversiteyi kazanıp gitmemesi olayı zaten olmuyor.Diploma getir demişler ama götürmemiş kaydım silindi bence diyor mümkün mü
Yok hayır bana yalan söylemez asla bu konuda hatta şuan benim halletmemi istiyor. Kendisi zamanında bişeyler yapmış bişeyler demişler ama o da anlamamış gittik yetkili biri yoktu izinli her şey çok karıştı burda bilen birileri varsa bilgi almak istiyorum sisteme giriş yapamıyoruzŞöyle söyleyeyim sanırım siz size yalan söylediğini düşünüyorsunuz. Çünkü kaydın olup olmadığından Emin değilsiniz ikiniz de.
Cevap kolay.
Bu olaylar yakın dönem en fazla 5yıllık muhabbettir. Online sistemi olmayan hatta uygulaması olmayan okul kalmadı. Öğrenci girişi yapıp(öğrenci numarası ve şifresi-şifre değiştirmediyse genelde doğum tarihi olur-) sistemden durumunu görebilir. Öğrenci işlerinden öğrenci belgesi ve transkript isteyebilir durumunu sorabilir. Hatta telefonla bile yardımcı olabilirler.
Siz nasıl halledeceksiniz ki? İlgili kişi dışında bilgi verilmez.Yok hayır bana yalan söylemez asla bu konuda hatta şuan benim halletmemi istiyor. Kendisi zamanında bişeyler yapmış bişeyler demişler ama o da anlamamış gittik yetkili biri yoktu izinli her şey çok karıştı burda bilen birileri varsa bilgi almak istiyorum sisteme giriş yapamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?