Üniversite Hocalarına Alınabilecek Hediye Tavsiyesi

TersAlfabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
215
Puanlar
123
Merhaba,

Düşündüm taşındım karar veremedim bir de size sormak istedim. Benim üniversitede lisans bölümümden tanıdığım,yüksek lisansa başlayınca da tezim hakkında danışmanlık aldığım hocalarım var, sağolsunlar iş bulmama yardımcı oldular. Ben de şimdi ilk maaşımla onlara hediye almak istiyorum, ne alabilirim sizce? (Hocalarım erkek, sayıları 3.)

Çikolata, tatlı, lokum gibi birşey olabilir mi? Bütçemi zorlamayacak uygun birşey almam lazım, hala yarı öğrenci olduğum için öyle aman aman bir maaşım yok:)

Yarına kadar fikir belirtebilirseniz sevinirim, yarın öğlene kadar almayı düşünüyorum.

Sevgiler.

Son düzenleme:
çok şık bir dolma kalem alablirsin yada kol düğmesi kravat iğnesi....

Teşekkür ederim Slogan, hiç aklıma gelmemişti:) Güzel bir fikir, dolmakalem alabilirim. Birazdan çarşıya çıkacağım, büyük kırtasiyelerde şık kalemler bulabilirim sanırım.

evet alışveriş merkezlerinde de oluyor
yaşadığın yerde özdilek varsa ordada bulursun geçen görmüştüm çok şık kalemler vardı gerçekten

Kalemden vazgeçtim, onlara sürekli biryerlerden kalem hediye ediliyor çünkü masalarında kaybolur gider diye düşündüm. Süslü çikolatalar aldım paket halinde, çok şık ambalajı olan, hiç olmazsa kaybetmezler, yiyip bitirirler:) Sağol tavsiyen için yine de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…