• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversite hastanesinde doçent e ücretli mi muayene olunur?

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
arkadaşlar sorum aynen başlıktaki gibi, ben doçente görünmek istiyorum dedim 122 tl ödedim, durum bu mudur normal de de?

evet ekstra ücreti oluyor üniversite hastanesinde bu normal

hımm ben de ücretli olmasını kabullenerek gititm ama iş yerimde fazla ca tepki aldım orası devlet hastanesi niye nasıl para ödedin vs dediler, onlar da bilmiyorlar dmek ki

Şöyle normal. Normalde sıra alsanız 15 gün sonraya belki bi ay sonraya verecek. Siz bübüyük ihtimalle ertesi güne aldınız. O da ücretli oluyor. Bir de emar vs verirse sırayı yine çok erkene verirler. Anneme ultrason sırasını altı ay sonraya vermişlerdi mesela. Niz de gidip başka yerde yaptırmıştık.

Şöyle normal. Normalde sıra alsanız 15 gün sonraya belki bi ay sonraya verecek. Siz bübüyük ihtimalle ertesi güne aldınız. O da ücretli oluyor. Bir de emar vs verirse sırayı yine çok erkene verirler. Anneme ultrason sırasını altı ay sonraya vermişlerdi mesela. Niz de gidip başka yerde yaptırmıştık.
ben hemen aynı gün görüştüm doçentle

Doçente muayene olduğunuz için öğretim üyesi farkı ödemişsiniz, normal bir durum.

Eger normal sira alıp giderseniz ki iki üç haftadan ancak gelir ücretsiz bir şekilde muayene alirsiniz.
Hocalarin özel ayrilan saatlerinden kendi sekreterinden özel olarak aldiginiz randevu bu sekilde ucretli olur.

Back
X