• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Üniversite hastanesinde aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mutlu60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
167
63
28
Kızlar üni. Has. Bir prof var ona gitmek istiyorum ama orada aşılama süreci nasıl işler ücret ne kadar olur bilgi almak istiyorum lütfen yazın

Ben özelde yaptırdım 900+200tl ilaç tutmuştu. Adetimin 2.gününden başlayarak 9. güne kadar yumurtaların uyarılması için göbekten iğne oldum. 9.cu günün akşamında koldan çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra da aşılamam yapıldı 3 gün oldu bekliyorum. Aşılamadan sonra her gün progestan jel kullanıyorum.

Ben özelde yaptırdım 900+200tl ilaç tutmuştu. Adetimin 2.gününden başlayarak 9. güne kadar yumurtaların uyarılması için göbekten iğne oldum. 9.cu günün akşamında koldan çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra da aşılamam yapıldı 3 gün oldu bekliyorum. Aşılamadan sonra her gün progestan jel kullanıyorum.
Hayırlı olsun tedavn cnm ben de özelde yaptırdım dün ben jel değil dupbaston diye bir ilaç kullanıyorum hakkımızda hayırlı olsun

cnm aynı durumdayız sanırım pazartesi oldum ilk aşılamamı progestan hap kullanıyorum bende

Back