unıversıte hastanesınde aısıtanamı yoksa devlet hastnesınde op dr mı meme buyutme

zeyneptr06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
54
0
meme buyutme amelıyatı dusunuyorum uzun suredır arastırıyorum unıversıte hastanesınde asısıtanamı yoksa devlet hastanesınde op dr mı amelıyat olacagım karar veremedım cunku unıersıte hastanelerınde her nekar uz dr lar muayene etsede asıstanlar amelıyata gırıyormus devlet hastanelrındede aynı unıversıte den mezun olupp bı sere calısan dr lar ozeldede calısan doktorlar arasında sonucları arasında bı farkta goremedım cunku doktor sabah devlettte calısyor aksama ozelde ne farkı varkı sonuc aynı aynı doktor devlettee ozeldede amelıyat etse aynı sonuc devlet hastanesımı yoksa unıversıte hastanesımı bı turlu karar veremıyuorummm devlet hastanesınde sadece o htanenı bılgısı doktorun tecrubnesı var dıye dusunuyorum unuıversıte hastanesındede asıstanda olsa arastırma halınde d:nazar::nazar:vamlı hala karar veremedımm devlelt hastanesınımı unıverste hstanesımıı ?:44::44::44:44

canım merhaba,
oncelıkle hayırlı olsun dıyorum.ınsallah bıran once amelıyatını olabılırsın..ben amelıyatımı ozelde oldum ama eger ozel olmasaydı unıversıte hastanesınde olurdum.sonucta asıstanla bırlıkte profosorde amelıyata gırıyor..bır cok amelıyatta profosor son rotuslerı yapıyor ve amelıyatı bıtırıyor..bırde unıversıte hastanesı herzaman devlete gore daha donanımlı oluyor..devlet kotu demıyorum sakın yanlıs anlama ben unıversıte hastanesını tercıh ederdım..

sevgili konu sahibi :)
ben de burun estetiği oldum en önemli ameliyatlardan biridir bilirsin,ve üniversite hastahanesinde oldum, sonuçta resimlerimde gözüktüğü gibi bakabilirsin.
üniversite hastahanelerinde çok değerli hocalar oluyor tecrubeli, eğitimci böyle insanlara ben daha rahat güvenirim, yukarıdaki arkadaşında dediği gibi her ne kadar asistanda yapsa asıl hoca da başında bekliyor bazen onlar yapıyor sen ameliyatı olacağın doktorla konuş rica et o yapsın asistanlar izlesin :) bigün bende meme estetiği yaptırırsam bu yine üniversite hastahanesinde olur :KK34: hemde özel hastahanelerden kat kat aşşağıda fiyatlarla sadece slikon ücretini alarak yapıyorlar..
şimdiden hayırlı olsun.

ları hakkında bilgi verir misiniz, ben ameliyatın devlet ve üniv. hastanelerinde yapıldığını bile bilmiyordum

ben de tam bu konuyu araştırıyordum ki böyle bir konu açılmış çok sevindim istanbul tıp fakültesindeki doktorların isimlerinin yazdıkları listeye tek tek baktım çoğu profesör zaten ama pek yorum yok haklarında

Prof.Dr. Hülya Aydın'ın özel ilgi alanı meme cerrahisi yazıyor kendisine ameliyat olmuş birisi var mı?

X