Yasak oldugunu bilmiyordum hangi baslikta acmam lazim emin olamayinca 2 yerde actim. Teşekkür ederimBunu biz bilemeyiz ki doktora sormanız lazım konuyu iki kez açmişsınız yasakMune
Surekli yasak yasak diyeceginize bı geçmiş olsun deseydiniz en başta keşke, derdini paylaşan biri var sonuçtaBunu biz bilemeyiz ki doktora sormanız lazım konuyu iki kez açmişsınız yasakMune
Çok teşekkür ederim düşünceli ve halden anlayan yorumunuz içinSurekli yasak yasak diyeceginize bı geçmiş olsun deseydiniz en başta keşke, derdini paylaşan biri var sonuçta
Glike hmoglobin hba1c degeri mi acaba o var cunku sadece, o da tam yüksek olan sınırda. Doktorun arayip tekrar gelin test icin demesi bizi cok panikletti neden ararki bir doktor hastayi kotu bir sey mi gördü diye korkuyorumGeçmiş olsun öncelikle. Ferritin 9 ama hemoglabin normal mi? Doktor hemoglobin normalse ferittin düşüklüğü bir şey ifade etmiyor demişti
Allahım korusun inşallahMerhabalar anneciğinize çok geçmiş olsun. Benim annemi de Hematoloji bölümüne kan değeri yüksek diye yönlendirmişler biz çok korkuyoruz internetten baktım oraya hep kanser hastaları gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?