• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite hastanelerinde hasta kayıt kabul personeli hakkında

duygular

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.523
726
333
Kızlar, iskur destekli tip fakültesinde böyle bir pozisyonun çalışma şartları, maaşı vs.nedir? Taşeron firma araciligi ile oluyor, şartları nasıl, ilerde pozisyon değiştirme veya kadro imkânı var mı , bilgisi olan veya çalışan arkdslar ltf yazarsa sevinirim, eylül ayında 4 ay eğitim varmış .

Ben tıbbi Sekreterlik sertifikamı aldım ama iş yok.
Stajdan sonra bitiyor herşey çünkü torpilin en çok olduğu yer hastaneler.
Ama kurs boyunca staj ücreti alıyorsun az bir miktar.
Hasra kabulün üniversitede 2 yıllık bölümü olduğu için kurs birşey ifade etmiyor.

Ben tıbbi Sekreterlik sertifikamı aldım ama iş yok.
Stajdan sonra bitiyor herşey çünkü torpilin en çok olduğu yer hastaneler.
Ama kurs boyunca staj ücreti alıyorsun az bir miktar.
Hasra kabulün üniversitede 2 yıllık bölümü olduğu için kurs birşey ifade etmiyor.
Canım ben tip fakültesinde ise alındım, eğitim alcam , fakülte rahat mıdır, maaşını bile soramadim hiç nedir ne değildir diye

Canım ben tip fakültesinde ise alındım, eğitim alcam , fakülte rahat mıdır, maaşını bile soramadim hiç nedir ne değildir diye
Maaşı asgari maaş diye biliyorum lisan mezunuysanız 200 300 farkeder.
İş kurun işe stajer olarak yerleştirip orda eğitim göreceksiniz öylemi tam anlamadım.
Bu kalıcı olmuyor sanırım 6 aylık bir süre çalışılıyor diye biliyordum.

Hayır stajyer değil, fakülte talep ediyor. İhale oluyor , ihaleyi alan taşeron firma sadece iskurdan eğitim desteği alıyor, ewt sözleşmeli ama 6 aydan sora hadi cik demiyorlar, uzun yıllar çalışan var , genel çalışma şartları ve maaşını bilmiyorum , şu işsizlikte bide fakülte olunca ewt dedim

onlara veri giriş elemanı denıyor...1190 tl maaş alıyorlar...ilk başlayan eleman vardiya takip etmek zorunda...düzenli sabit iş saatlerine geçmek için birkaç yıl vardiya sistemi ile çalışmak gerekiyor...

onlara veri giriş elemanı denıyor...1190 tl maaş alıyorlar...ilk başlayan eleman vardiya takip etmek zorunda...düzenli sabit iş saatlerine geçmek için birkaç yıl vardiya sistemi ile çalışmak gerekiyor...
İşten çıkarılma, maaş ödenmemesi gibi şeyler oluyor mu

yok böyle şeyler olmuyor ama makina gibi çalışıyorlar...dr ların her işini onlar yapıyorlar...mühürlerini bile onlar basıyor...çok yoğun çalışıyorlar...
Sağlam iş olduktan sora iş yoğunluğu önemli değil, ben bankacıydim kafayı yiyordum, çalışma şartları berbat, maaşının bereketi bile olmuyordu, burda giriş ve çıkış saati belli en azından , sabah 8 akşam 5... Bu bile önemli , maaşı az bile olsa bereketi olur, işten çıkınca stresi olmaz...

sabah 8 akşam beş sabitçiler oluyor...bunu ancak birkaç senelik olunca veriyorlar yani vardiya takip ediyosun bir müddet sonra sabit saat...ama sana hemen sabit verirlerse öp başına koy...

Back