- 11 Mart 2010
- 32
- 0
-
- Konu Sahibi cobanylldlzl
Göğüs büyütme ameliyatı olucam,zaten ücretin yarıdan fazlası silikon parası geri kalanıda döner sermayeye falan kesiliyor.ama daha uygun düşünüyorsan devlet hastanesiylede görüştüm 2000 tl civarındaydı fiyat ama ordaki doktor bu konuda çok deneyimli olmadığı için burayı tercih ettim.
Eskişehir devlet hastanesinde plastik cerrah la görüştüm.Devlet hastanesindeki doktor kendisi söyledi zaten ben pek göğüs büyütme ameliyatı yapmadım arada talep oldu ozamanlarda geri çevirmedim yaptım bu zamana kadar 5-6 hastaya uyguladım diye.Bide devlet hastanesindeki silikonlar daha kötü sanırım çünkü ordaki doktor silikon fiyatını 600 euro civarında dedi benim olucağım osmangazi ünv. tıp fakültesindeki doktor 1500 euro dedi ve yüzlerce kişiye yapmış resimlerini gördüm baya güzeldi.Gögüs ucundan 275cc kas altı olucak.Hisssizlik yada ilerde emzirmede hiçbir sorun olmaz dedi,kendinden çok emin konuştu inşallah bakalım neler olucak yaşayıp görücem.
Yarın bu vakitler büyük ihtimal ameliyatta olucam dua edin ,çok korkuyorummm .. eyvahedigeldismile :Saruboceq:
çevre hastanesi ile de görüşün derimmmm
Ben Eskişehir de üniversite hastanesine salı günü ameliyat olucam.Dokturum çok iyi.Zaten tavsiye
üzerine gittim.Umarım sonuçta iyi olur..Hastaneyi aradık,ilgili bölüme yani plastik cerrahiye istediğim
doktora randevuyu aldık doktorla görüştüm anında karar verdim zaten.O doktora gitmeden önce 4-5
doktor daha gezmiştim ama en çok içime sinen bu oldu.Ücreti 4000 tl[/QUOT
bende eskişehirde ameliyat olmak istiyorum nasıl sorun yaşadınmı memnunsan bana doktor ismi verebilirmisin hangi hastaneye gideceğim bilemiyorum
Ben Eskişehir de üniversite hastanesine salı günü ameliyat olucam.Dokturum çok iyi.Zaten tavsiye
üzerine gittim.Umarım sonuçta iyi olur..Hastaneyi aradık,ilgili bölüme yani plastik cerrahiye istediğim
doktora randevuyu aldık doktorla görüştüm anında karar verdim zaten.O doktora gitmeden önce 4-5
doktor daha gezmiştim ama en çok içime sinen bu oldu.Ücreti 4000 tl
doktor daha gezmiştim ama en çok içime sinen bu oldu.Ücreti 4000 tl