Üniversite hastanelerinde ameliyat olanlar...

Ben Eskişehir de üniversite hastanesine salı günü ameliyat olucam.Dokturum çok iyi.Zaten tavsiye

üzerine gittim.Umarım sonuçta iyi olur..Hastaneyi aradık,ilgili bölüme yani plastik cerrahiye istediğim

doktora randevuyu aldık doktorla görüştüm anında karar verdim zaten.O doktora gitmeden önce 4-5

doktor daha gezmiştim ama en çok içime sinen bu oldu.Ücreti 4000 tl

Ne ameliyatı olacaksın peki. Göğüs içinse eğer bana bu fiyat biraz fazla geldi. Yanılıyor muyum? özel kliniklerde de aynı fiyat çünkü.

üniversitelerde de aynı çobanyıldızı . çünkü silikonlar euro üzerinden geliyor yurtdısından ve yanılmıyorsam 1000-1500 euro arası . artı keyfi bir ameliyat olduğu için hoca parası , döner sermayesi falan da vardır bu işin . ben gaziye olmayı düşünüyordum . hala seceneklerim arasında 4000-4500 arasıydı sormustum

Göğüs büyütme ameliyatı olucam,zaten ücretin yarıdan fazlası silikon parası geri kalanıda döner sermayeye falan kesiliyor.ama daha uygun düşünüyorsan devlet hastanesiylede görüştüm 2000 tl civarındaydı fiyat ama ordaki doktor bu konuda çok deneyimli olmadığı için burayı tercih ettim.

Göğüs büyütme ameliyatı olucam,zaten ücretin yarıdan fazlası silikon parası geri kalanıda döner sermayeye falan kesiliyor.ama daha uygun düşünüyorsan devlet hastanesiylede görüştüm 2000 tl civarındaydı fiyat ama ordaki doktor bu konuda çok deneyimli olmadığı için burayı tercih ettim.

hangi devlet hastanesiyle görüştün. biraz detaylandırır mısın. doktorun deneyimsizliğine nasıl vardın yani?
peki şimdi nerede yaptıracaksın?

Eskişehir devlet hastanesinde plastik cerrah la görüştüm.Devlet hastanesindeki doktor kendisi söyledi zaten ben pek göğüs büyütme ameliyatı yapmadım arada talep oldu ozamanlarda geri çevirmedim yaptım bu zamana kadar 5-6 hastaya uyguladım diye.Bide devlet hastanesindeki silikonlar daha kötü sanırım çünkü ordaki doktor silikon fiyatını 600 euro civarında dedi benim olucağım osmangazi ünv. tıp fakültesindeki doktor 1500 euro dedi ve yüzlerce kişiye yapmış resimlerini gördüm baya güzeldi.Gögüs ucundan 275cc kas altı olucak.Hisssizlik yada ilerde emzirmede hiçbir sorun olmaz dedi,kendinden çok emin konuştu inşallah bakalım neler olucak yaşayıp görücem.
Yarın bu vakitler büyük ihtimal ameliyatta olucam dua edin ,çok korkuyorummm .. eyvahedigeldismile :Saruboceq:

Eskişehir devlet hastanesinde plastik cerrah la görüştüm.Devlet hastanesindeki doktor kendisi söyledi zaten ben pek göğüs büyütme ameliyatı yapmadım arada talep oldu ozamanlarda geri çevirmedim yaptım bu zamana kadar 5-6 hastaya uyguladım diye.Bide devlet hastanesindeki silikonlar daha kötü sanırım çünkü ordaki doktor silikon fiyatını 600 euro civarında dedi benim olucağım osmangazi ünv. tıp fakültesindeki doktor 1500 euro dedi ve yüzlerce kişiye yapmış resimlerini gördüm baya güzeldi.Gögüs ucundan 275cc kas altı olucak.Hisssizlik yada ilerde emzirmede hiçbir sorun olmaz dedi,kendinden çok emin konuştu inşallah bakalım neler olucak yaşayıp görücem.
Yarın bu vakitler büyük ihtimal ameliyatta olucam dua edin ,çok korkuyorummm .. eyvahedigeldismile :Saruboceq:

Canım, senin adına çok sevindim. Hiç korkma.. sakın...
Ne kadar şanslı olduğunu düşün. Bak ben hem eşimden onay alamıyorum, hem de param yok. Sense yarın hayalini gerçekleştiriyorsun. Güle oynaya git. VAkti gelince ben de öyle yapacağım :)))

Benimde bir zamanlar sadece hayaldi.Özellikle annem hiç istemiyordu böyle birşeyi ,evlendikten sonra büyür ozamanda küçültücem diye uğraşırsın diyordu hep Ama ben yalvardım ,ağladım ,bu konuda psikolajimin nasıl bozulduğunu anlattım sonunda hak verdi bana şuan nişanlıyım .nişanlım bilmiyor ufak bi operasyon geçiricem dedim ne oldugunu baya ısrar etti söylemedim bayansal bir durum söyleyemem dedim göğüslerimle ilgili bioperasyon oldugunu biliyor fakat ne oldugunu bilmiyor evlenince anlarsa söylerim anlamazsa söylemem duruma göre ama doktorum kolay kolay anlamaz diyor...

İnşallah darısı sana olur en kısa zamanda,ameliyattan sonra yazarım gelişmeleri olumunekankayizsmile

Ben Eskişehir de üniversite hastanesine salı günü ameliyat olucam.Dokturum çok iyi.Zaten tavsiye

üzerine gittim.Umarım sonuçta iyi olur..Hastaneyi aradık,ilgili bölüme yani plastik cerrahiye istediğim

doktora randevuyu aldık doktorla görüştüm anında karar verdim zaten.O doktora gitmeden önce 4-5

doktor daha gezmiştim ama en çok içime sinen bu oldu.Ücreti 4000 tl[/QUOT
bende eskişehirde ameliyat olmak istiyorum nasıl sorun yaşadınmı memnunsan bana doktor ismi verebilirmisin hangi hastaneye gideceğim bilemiyorum

canım ameliyat olmuşsundur artık nasıl memnun kaldınmı bende olmak istiyorum ama iyi bir doktor arıyorum doktorunun ismi neydi beni biraz bilgilendirirmisin

canım sen eskişehirde oldun sanırım ameliyatını eskişhirliyim şu anda orada yaşamıyorum ama izinde olmak istiyorum hangi dok gittin ameliyat için çok bekledinmi beni bilgilendirirsen sevinirim şu anda ogü ..den randevu aldım telefonla kadında doktor seçemezsin kim denk gelirse dedi ilk hayal kırıklığımı yaşadım kadının bi dövmediği kaldı inş dok.öğle değildir beni bilgilendirirsen çok sevinirim canım..

X