üniversite (aöf) kayıt

gulendam_34

inanmak yolun yarısıdır :)
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
14.970
17.465
Selam arkadaşlar kafam karıştı size danışayım dedim
bir cesaret ygs sınavına girdim zaten iki yıllık aöf istiyordum ve oldu çok şükür
en son 1999 yılında girmiştim sınavlara kayıt vs ile alakalı herşeyi unutmuşum
kayıtlar 14 18 ağustos arası ama bazı karışık durumlarım var
benim lise diplomamın aslı kayıp malesef bulamıyorum yıllardır çalışıyorum bir yere verdim muhtemelen
ya da önceden de aöfe kayıt olmuştum oraya mı verdim bilmiyorum
17 Ağustos uçak biletimiz var izne ayrılıyoruz okuluma gidip çıkış kaydı almam için izin sıkıntı
diplomamın fotokopisi var acaba noter aslını görmeden ona aslı gibidir diye onay veriyor mu
bilgisi olan yazarsa çok sevineceğim..
bulca bulca müsaitsen bakabilir misin? :)

bide evrak göndermenin süresi var mı harcı yatırınca bekleme süresi ne kadar bilen varmı

Sevgiler

Selam arkadaşlar kafam karıştı size danışayım dedim
bir cesaret ygs sınavına girdim zaten iki yıllık aöf istiyordum ve oldu çok şükür
en son 1999 yılında girmiştim sınavlara kayıt vs ile alakalı herşeyi unutmuşum
kayıtlar 14 18 ağustos arası ama bazı karışık durumlarım var
benim lise diplomamın aslı kayıp malesef bulamıyorum yıllardır çalışıyorum bir yere verdim muhtemelen
ya da önceden de aöfe kayıt olmuştum oraya mı verdim bilmiyorum
17 Ağustos uçak biletimiz var izne ayrılıyoruz okuluma gidip çıkış kaydı almam için izin sıkıntı
diplomamın fotokopisi var acaba noter aslını görmeden ona aslı gibidir diye onay veriyor mu
bilgisi olan yazarsa çok sevineceğim..
bulca bulca müsaitsen bakabilir misin? :)

bide evrak göndermenin süresi var mı harcı yatırınca bekleme süresi ne kadar bilen varmı

Sevgiler
Hangi üniversite anadolu mu eger anadolu ise fotokobi alıyor noter onayına gerek yok.ben kayıt olurken fotokobi aldı,kardeşim kayıt olurken hiçbirşey almadı geçen sene sistemden gözüktüğü için,yerleşirme yerinde kayıt tarihi ne diyor.

Hangi üniversite anadolu mu eger anadolu ise fotokobi alıyor noter onayına gerek yok.ben kayıt olurken fotokobi aldı,kardeşim kayıt olurken hiçbirşey almadı geçen sene sistemden gözüktüğü için,yerleşirme yerinde kayıt tarihi ne diyor.
çok saol canım
kayıtlar 14- 18 ağustos arası
bugün okuluma gidip çıkış belgesi alacağım. Okul erzurum atatürk üniv bu arada
aslı gibidir onaylı istiyor üni
18 ine kadar nasıl yetişsek yaaa bugün halletsem bile gider mi posta ile erzuruma

kimi arkadaşlarım harcı yatır da gerisi kolay diyor kafam karıştı iyice :KK43:

çok saol canım
kayıtlar 14- 18 ağustos arası
bugün okuluma gidip çıkış belgesi alacağım. Okul erzurum atatürk üniv bu arada
aslı gibidir onaylı istiyor üni
18 ine kadar nasıl yetişsek yaaa bugün halletsem bile gider mi posta ile erzuruma

kimi arkadaşlarım harcı yatır da gerisi kolay diyor kafam karıştı iyice :KK43:
ön kayıtını yaptır harcını yatır hemen kargola evraklarını asıl kayıdını orada yapacaklar yetişir merak etme aynı gün verirsin kargoya.

ön kayıtını yaptır harcını yatır hemen kargola evraklarını asıl kayıdını orada yapacaklar yetişir merak etme aynı gün verirsin kargoya.
dün öğleden sonra izin alıp önce liseme gittim
sonra da diğer evrakları ve lise aslı gibidir kopyasını kargo ile yolladım canım
çok şükür hallettim

çok saol canım Hakkını helal et :)

X