F forest Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 402 12 96 İstanbul 28 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi forest #1 universal çamlıca alman hastanesinde doğum yapan var mı? ya da kadın doğum doktorlarına muayene olan? yorum yaparsanız sevinirim.
universal çamlıca alman hastanesinde doğum yapan var mı? ya da kadın doğum doktorlarına muayene olan? yorum yaparsanız sevinirim.
M melber Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 2 0 36 İstanbul 22 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi forest #2 ben ebru fusun ışık a gidiyorum, cok memnunum.
ilknur_34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2011 346 0 96 İstanbul 30 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi forest #3 selamlar bende 1 kere ebru hanıma muayene oldum hamile kalmadan önce çokta memnun kaldım ancak hastane hakkında detaylı bilgiye ihtiyacım var lütfen doğum yapanlar yorum yazsınlar nasıl bir hastanedir önerirmisiniz
selamlar bende 1 kere ebru hanıma muayene oldum hamile kalmadan önce çokta memnun kaldım ancak hastane hakkında detaylı bilgiye ihtiyacım var lütfen doğum yapanlar yorum yazsınlar nasıl bir hastanedir önerirmisiniz