Cilt Bakımı Ürünleri unıtone4 leke kullanan varmı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
C

Cecile

Ziyaretçi
bu kremi kullanıpta harika lekelerimden kurtuldum diyen varmı arkadaşlar sanki belli bir zaman sonra cilt alışıyor fayda göstermiyor gibi geldi bana.

eczaneden mı alınıo???? devlet karslıomu:uhm:

selam ,3gündür yoktum yazını yeni gördüm,eczaneden alınıyor devlet karşılamıyor.doktor vermişti lekeler için asıl ismi triton ama firma ismini değiştirmiş aynı şey yani!! yazdan çıktık sonuçta tekrar başladım ama pek fayda görmedim gibi geliyor.

bu güneş lekelerine ne fayda gösteriyo yaaa bişeyde yarıyo diyenin alnından öpecem yaaaa. ben acnelys kullandım azcık açıldı renkleri okadar. araştırıyorum araştırıyrum doğru bişey bulamıyorum.

E n güzeli nedir doktora gidip kimyasal peeling yaptırmak,ben yaptırdığm zaman çok güzel olmuştu,seanslar bitince arada yine yaparız demişti ama gitmedim leke kremini kullanıyorum şimdilik idare ediyorum iyi koruyorum.a.s

Tretinle birlikte kullanılırsa işe yaradığı söyleniyor ama kullanan varsa bu kremin 1 tüpü ne kadar gidiyor bilgi verebilirse memnun olurum.

bu leke kremlerıni sadece normal kullanmakla lekeler geçmior.ben lazer tedavisi yaptırdım..tedavi sonrasında yardımcı olarak bana doktor bu unitone4 ü verdi .yada peelıng sonrası ciltten gecen lekelerı tekrar olusturmamak içinn verilir..eger normal olarak kullanırsanıs sadece hafif bi açılma olur o kadar...çil kremlerı cıllerı gecırmes...buyuk beklentıler ıcınde bulunmayın...

X