- 4 Mart 2024
- 15
- 8
- 26
-
- Konu Sahibi kadininfendii
Ben beğenerek kullanıyorum. Kullandıklarım arasında memo marfa daha kalıcı geldi. Öneriniz varsa mutlaka denemelisin dediğiniz alabilirim :)Budakoku kalıcı mı gerçekten
Çok hoş bir koku denemiştim. Sürekli kullandığım kokular var ama insan değişiklikte istiyor. Kesinlikle haklısınız ilk tercih orjinal ama fiyatlar ortada :). Benzerliği ve kalıcılık için bargellodan ziyade budakoku veya mad tavsiye ederimChannel chance tek geçerim orjinal kullanırdım eskideeen malum artık zorlaştı güç yetmiyor muadil olarak bargello denedim ama yok tutmuyor pek kokusu
çok teşekkürler deneyeceğimVS Tease deneyin derim.Bende envai çeşit parfüm kullanıyorum. Kocamdan bı tek ben sormadan kendi kendine bu kokuya iltifat aldım. birde emotion ocean fresh deodaranta tepki vermisti.
mutlaka deneyeceğim teşekkür ederimPaco rabanne olympea tavsiye ediyorum harika bir kokudur
Notalarına baktım bana hitap edebilir. Mutlaka deneyeceğim teşekkkürlerrAçık parfüm bilmiyorum ama ben sadece Estee Lauder kullanıyorum, Beautiful Magnolia. Başka hiçbir kokuyu benimseyemiyorum. Her yerde de sorulur parfümüm. O kadar güzel ki.