Umuttepe tüp bebek mikro tese için çağırılmıyoruz

Malefizz07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
114
102
13
Merhaba arkadaşlar
Kocaeli universitesi tüp bebekte geçen sene tedavimiz onaylandı.başlıktanda anlaşıldığı gibi en son eşimin micro tese ameliyatı olması gerekiyordu.onun için ismimiz alindı ve listeye eklendik.bizden haber bekleyeceksinz dediler ama gelin görünki 1 senedir çağırılmayı bekliyoruz bir ara beklemekten usandm dayanamayıp gittim.bu kadar zaman oldu hala aramadnz bir sorun mu var diye.karşıma birini çıkardılar.söylediğine göre bu bölümde doktor yokmuş bende yeni geldim.diğer arkadaş izinde.gelince ancak başlayabileceğiz dedi.ve ben şokk daha hiç başlamamışlar yaniiii zaten 5-6 aydır bekliyordum.ha aradılar arayacaklar diye sabırsızlıktan ölüyorum.işin garip tarafı eşim ilaç kullandı 4 ay doktorun söylemesine göre hemen ardından ameliyat olması gerekiyordu.şimdi ilacın etkisi de kalmadiki.ne yapsam bilmiyorum.çağirmayacaklar gibi geliyor artk bana.benim gibi bu durumda olan yada yaşamş biri var mı. ne kadar bekledinz. tecrübelerinizi paylaşır misnz.çağirmayacaklarini bilsem önüme bakarm gider özelde yaptırırım.ama tam biz başlarız sonra çağirirlarsa diye biraz daha bekleyelim diyoruz.okadar zamanımız boşuna giderse kafayı yerim.insanları boşuna oyaliyorlar.yaşım oldu 33 zaman benim için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…