Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

ben yabancı versiyonu yarım yamalak izledim
ama türk versiyonu çok daha naif ve güzel geldi bana
tekrarını izledim dün akşam gayet başarılıydı
oyuncularda çok şeker bence

bende bu dizinin yabancı versiyonunun çok severek izlerdim.bu dizide hoşuma gitti.pazar günleri takip etmeye çalışacağım.pazar pek dizide yok.çakışmaz diğer dizilerle böylece.

Çok eğlenceli çok güzel bir dizi. Annemle kaçırmayacak gibi görünüyoruz diziyi :)

Ben de sevdim diziyi. Espriler gayet hoş. İzlerken yorulmuyor insan.

orjinaline bayılıyorum ama bu hiç olmamış. oyuncular karakterlere uymamış ve aynısını tutturmaya çalışacağım derken yapmacık görünüyorlar.

orjinalini hiç izlemedm

ama bu diziyi çok sevdim içinden kendimizden birşeyler bulabiliyoruz

karakterlere bayıldım mutlaka uyuz olduğum biri olurdu bu dizide hayret olmadı :KK60:

pazar akşamları yeteneksizsinizi izlemekten çok sıkılıyordum iyi oldu bu dizi :KK9:

bende çok eğlenceli buldum bu umutsuz kadınları..:KK64:

ama eşlerimiz bir süre sonra isyan ederler sanırım..:KK9:
farketmez konu bozulup saçmalamadıkça ben izlerim :63::92:

megim editör olmuşsun tebrik ederim arkideşim :KK69:

posta kutun dolu meleğim :KK3:

Ayy ben çok sevdim bu diziyi :KK66: Zeliş'in internette fotoğrafı olduğunu öğrenip 'herkesin bilgisayarında var mı bu resim?' demesi çok hoşuma gitti :KK60: Bende vakti zamanında bu tip sorulara maruz kalmıştım, annem sorardı :90: Demekki bilgisayarla internetle yeni tanışan insanların ortak sorularından :KK60: Kendimizden bişey bulmak hoşuma gitti:KK69: Güzel güzeeel devam etmesi dileğiyle:82:

ben bu diziyi çok sevdim..özellikle ceyda düvenciye çok güldüm ilk bölüm..tam olmuş..inş devamlılığı olur...:KK9:

amanın bu konu 2009 da açılmış 2 yılda ancamı yayına sokabildiler bu diziyi:))

arkadaşlar
aşağıdaki karekterle yukarddakiler eşmi

yani sol baştaki songül ödemi aşağıdaki sol baştaki bayan mı oynuyor

orjinalini bilenler yazarsa sevnrm

evet canım sol baştaki kadını songül ödem oynuyo ama diğer sıra aynı birebir değil

X