Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

çok güzel bir dizi ben begendim :KK19: eglenceli en azından eşimde bende sevdik pazar günü dizimizide bulduk:KK68:

orjinali çok güzeldi her bölümünü izlemiştim türk versionuda fena değil daha mütavazi hali roller yakışmış oyunculara biri hariç seksi sarışın tipi vardı o rolü türk oyuncuya yakışmamış yapmacık geldi daha iddialı bir sarışın olabilirdi.

Bende cok beğendimmm. En cok mahalleye bittim bayıldım cekimler güzeldi kameranın disardan balkona veya pencereye süzülüp içeri girmesi falan cok güzeldi.

En cok bilgisayar olayına ve handan 38 beden giymiyormus tabi inthar eder diye birşey dedi ya zeytin güzeli onlara güldüm beeen, zeytin güzeli de cok seksi gercekten :KK12:

Yaseminin kızı, Yağmur zamanında oynayan küçük kızmış orda cok cok şekerdi, büyüyünce pek güzelliği kalmamış..

Sonra titizlik hastası olan isimlerini tam hatirlayamıyorum. Onun sahnelerinde gercekten cocuklara hak verdim cünkü benim annemde onun kadar olmasada titizlik hastasi ve coğu şeye karişiyor :KK66: Ama annemden de beter o :18:

Elifte cocuklarıyla cok şekerdi, bir tek onun eşi iyi şimdilik.

Handanın olayını da cok merak ettim ve gece biraz korktum nedense.

Son düzenleme:
pazar günlerim boştu ama yerini dolduracak bir dizi bulabildim sonunda.......ben çok beğendim :KK66:

bende çok beğendim..hatta eşim bile çok beğenmiş 2 kere oturup izledi o derece yani:KK51:

Dün akşam izleyememiştim. Biraz önce netten izledim çok beğendim.Sıkıcı pazar akşamları zevkle ve keyifle izleyeceğim bir dizi..

tamamını izlemediysem de bir kısmına baktım. desperate housewifes'tan örnek alınarak yapıldığını biliyordum ki (adı direk kopya) ama komple çalmışlar yani her anında o dizinin yıllar önce izlediğim ilk bölümü canlandı gözümde.
gossip girl - küçük sırlar ikilisine dönmüş bence yakında bunu da tepki alıp değiştirmeye başlarlar.

güzel ama çok saçma yerleride yok değil, Gabi rolundeki kadın neden pc ve net için o kadar yalvarıyoki, alırsın kredi kartını gidersin teknosaya, dizinin orjinalinde kocası gabi yi ayakkabı, mücevherle kandırıyodu(!) daha mantıklıydı:KK53::KK53:

Son düzenleme:
benim için bu dizi orjinal desperate housewives ın yerini alamaz:KK19: ama orjinallerinin her bölümünü izlerdim çok süperlerdi

niye sürekli kıyaslanıyorki adını direk almışlar zaten ortaada oradan esinlenerek de birşey yapmışlar
kitaplarda diziye çevriliyor onlarda olduğu gibimi çevriliyor günümüze bize uyarlanıyor
bu kadar takılı kalmayın ya
gayet hoş sevimli bir dizi en azından alıştığımız şeyelerin dışında

reytingleri kırmış geçirmiş tekrarı bile yetenek sizsinizi sollamış inş hep böyle güzel olur ve bence cumaya alsınlar o saçma bir çocuk sevdimi yok etsinler

İlk bölüm hoşuma gitti. Susan karakterinden uyarlanan Yasemin karakteri iyi oturmuş, sakar romantik falan...
Bir de mahalleye bittim ne güzel evlerdi öyle. Hepsinin bahçesi var. Orjinal dizideki sokağa da bayılmıştım ama orası gerçek değildi dizi için oluşturulmuştu. Sanmıyorum burası öyle olsun, nerede çekiliyor acaba?

Orjinalin deki evler gercek deil tabi ama amerikada her eyalatte sehrin disina dogru cikildiginda ayni maheller bulunuyor.genelde suborban deniyor boyle mahellere.ben de en cok yasemin karekterini uygun buldum cuk diye oturmus keske isminide suzan yapsalarmis.birde titizlik hastasi olan Bree da cok oturmus.ama 4 cocuklu karekter olan kisi normalde cok zayif bir kadin.gabby rolundeki bayanda olmamis.

bende beğendim diziyi :KK31:oyuncuların performansı da iyiydi:nazar:
umarım böyle devam eder

bende beğendim özellikle zelişi:92: bu kadın çok cilveli yaa:90:

merhaba...

ben desperate housewives ın fanatik bir izleyicisiyim.türkçe uyarlaması da güzel olmuş.Yapabileceklerinin iyisini yapmışlar.belki izleyebilirim de ama her bir noktasını bildiğim bir dizi yi başka bir versiyonu bile olsa izlerken sıkılıyorum.biran sonra ne olacağını bilmek izlerken sıkılmama neden oluyor.oyunculuklar dekor filan güzel izlenirse onun için izlenir.armağan çağlayan twitter da diziyi eleştirenlere ''tıpkı çeviri bir roman okumak gibi'' dedi ama bence kitabı türk karakterlerle yeniden yazmak gibi oldu daha çok..içimde gizli bir ses ne gerek vardı ki demiyor değil....

Orjinalin deki evler gercek deil tabi ama amerikada her eyalatte sehrin disina dogru cikildiginda ayni maheller bulunuyor.genelde suborban deniyor boyle mahellere.ben de en cok yasemin karekterini uygun buldum cuk diye oturmus keske isminide suzan yapsalarmis.birde titizlik hastasi olan Bree da cok oturmus.ama 4 cocuklu karekter olan kisi normalde cok zayif bir kadin.gabby rolundeki bayanda olmamis.

amerikada northville bölgesi muhteşem valla aşığım oralara google earthta yazarsanız çıkar olağan üstü bir şehir yaaa

X