Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

Ya çok güzeldi dizi.Allahım bir insan bu kadar mı yakşıklı olur baylıyorum Serhat tutumluere .Oynadğı diziler pek tutmuyo ama sanrım bu tutacak tvde göreceğiz bu sezon sanırımm

Ya çok güzeldi dizi.Allahım bir insan bu kadar mı yakşıklı olur baylıyorum Serhat tutumluere .Oynadğı diziler pek tutmuyo ama sanrım bu tutacak tvde göreceğiz bu sezon sanırımm

katılıyorum cnm ama sahra dizisi çok tutmuştu arzum onan vardı sanırım o diziyi ailece hiç kaçırmıodk

bu handan karakterının gercek ısmı nedır acaba varmı bılen

Pazar günleri tvde pek izlyecek bir şey yok tv karşısında vakit geçirmek için güzel bir dizi olmuş beğendiğm ilk bölümünü ben.

katılıyorum cnm ama sahra dizisi çok tutmuştu arzum onan vardı sanırım o diziyi ailece hiç kaçırmıodk

evet ondan sonraki hiçbir dizisi 10bölümü geçemedi.Aslında çok iyi bi oyuncu tiyatro çıkışlı ama senaryolar iyi değil heralde.En son diziside güzeldi güneydoğudan hkayelerdi sanırım

izlemem dıyordum ama tv de bısey olmayınca bı goz atım dedım hosuma gıttı guzeldı esmer kadın topugunu kırdı ya ayakkabıya bayıldım cok hosuma gıttı yada kadının ayagında cok yakıstıgı ıcın guzel gorundu bana hanı olurya bıseye benzemez ama bırıne yakısınca cok guzel gozukur gozune tuttum bu dızıyı suyunu cıkarmazlarsa ızlerım bırde orjınalını merak ettım nette ızleyebılırmıyım acaba.

orjinalinin b ir kaç sezonunu kaçırmadan izledim.merakla bekliyordum ama izleyemedim.netten izleyeceğim

netten izledim ve çok beğendim.rollerde cuk oturmuş

eglenceli bir dizi olmus.sevdik biz eşimle.hele songul öden in makarnalarına bayıldık yabancı versiyonunu merak ediyorm.vaktim olsa onuda izlerdim

Çok fazla sırıtmadan uyarlamayı başarabilmişler. Sıkmıyo en azından.

Şunu söyleyebilirim; pazar akşamları için Behzat Ç gelene kadar en iyisi

dizi orjinalıyla aynısı ama biraz sdnaryo değişik sevdim ya hele hamburger olayı gülmekten öldüm inş aynı devam eder

yabancı dizinin türkçe uyarlaması yapılıyor diye birebir herşeyin aynı olması gerekmiyor bana göre illaki diziye renk katmak amaçlı farklılık koyulacaktır. diziyi hiç izlemedim ama dizi için seçilen oyuncular gayet hepside başarılılar ve bence dizi tutar :):):)en azından başrol oyuncuları hem güzel hemde başarılı ve deneyimliler umarım başarılı olurlar

İlk bölüm hoşuma gitti. Susan karakterinden uyarlanan Yasemin karakteri iyi oturmuş, sakar romantik falan...
Bir de mahalleye bittim ne güzel evlerdi öyle. Hepsinin bahçesi var. Orjinal dizideki sokağa da bayılmıştım ama orası gerçek değildi dizi için oluşturulmuştu. Sanmıyorum burası öyle olsun, nerede çekiliyor acaba?

hepsi az cok iyi hoşş da elbette orijinal tadını asla vermiyor ama pazar aksamı daha iyi bi plan yoksa izlenebilir..

yalnız orijinali gozuyle bakarsam tatsızlasıyor ama orijinalini dusunup kıyaslamadan yeni bir dizi işte diye dusunursem bircok yerli diziye gore gayet basarılı en azından kadro saglam...

bir tek gabrielle muadili olan hatuna gıcık oldum.... eva longoria taklidi olcam diye mimiklerini kastıkça kasıyo, onun mimiklerini taklit etmeye calsıyo ama olmamıs simdilik cok tırmaladı gözümü özellikle de sesi... gabrielle in de cok baskın bi sesi var evet ama bu bayanınki kulak tırmalayıcı baya kalın ayrıca gabrielle ufak tefek ve sexy olandı

bu bayan o karektere biraz iri kacmıs gibi geldi :44:

en basarılsı susan olmus cidden, hakkını veriyor

diziyi eşimle beraber izledik çok beğendik.yabancı olanını hiç izlemedim o yüzden bilmiyorum

desperate nin tadını elbette vermiyor ama bağımsız bi diizi olarak bakarsak başarılı bence. tutarsa yıllarca sürer çünkü malzeme bol. yaprak dökümünü bile geçer yani

diziyi bende begendimmm pazar günü içinn iyi bir seçimm
bencede tutar diziii farklı bir konuu çünkü
bıktık artık
hamile kalan kızlar
imkansız aşklar
dogununn aşiretleri ni izlemekten
dagılan ailelleir izlemekte
bir kaç hayat birden barındıryorr dizi içeirsinde eglenceliide hemm
ee daha ne olsun

Dün misafir vardı izleyemedim
Tekrarı ne zman çıkacak bilen var mı?
Yorumlar olumlu olunca merak ettim iyice:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…