Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

Evet aynı gitmiyor ama bitecek.Son 3 bölüm kaldı.Hatta Songül Öden yeni sezon için başka bir proje imzalamış.

irem nereye kayboldu hani dönmüştü oyuncaklar satıyodu ben neyi kaçırdım:44:

Sinan ölecek mi bakalım değiştirecekler mi seneryoyu yoksa.Nermin de ihbar edildi . Sonunu biliyorum ama merak ediyorum yine de bakalım bizde ne olacak diye :) Son 4 5 bölümdür biteceğini bildiğimden pek keyif alamıyorum açıkçası

Bitmese olmaz mıydı

olmaz mıydı

bu güzel sıcak diziyi bitirmeseler olmaz mıydı

durusma sahneleri sacma olsa da, sonu güzel bittiii...
en azından bayan basrollerden biri ölmedi..
bi şekilde hayatlarını kurdular...
güzeldi yaaa, biz kardesimle zaman zaman gözlerimiz dolarak izledik...

sonu naısl bitti ben görmedim izlemedim :44::44:

sonu naısl bitti ben görmedim izlemedim :44::44:

evet ya yasemin ankaraya yerleşiyorum falan demişti.. off nasıl bitti biri anlatsın

O sahneden sonra Emel'in düğün sahnesi vardı...
Ama daha öncesinde Yasemin ile Emel kapının önünde konusuyorlardı.. O sıra Sinan'ın yegeninin suyu geldi Emel'in gelinlik de düğün arabası da mahvoldu.. öyle trajikomik sahneler oldu filan..

Emelin düğünü yapıldı... Emel kurtlarını dökerken Macide abla hakkın rahmetine kavuştu..

Elif'e iş teklifi yapıldı.. Ömer kabul etmesini ve hep yanında olacagını söyledi. ve hastaneden haber geldi torunları olduğunu öğrendiler.

En son sahnede ise..
Yasemin; kızı, oglu, Sinan'ın yegeni, Elif'in oğlu ve kendi bebekleriyle birlikte yola cıktı..
Vedalaşmaları cok duyguluydu...
Tam mahalleden ayrılırken Sinan, Yasemin'e el salladı... Yasemin tebessüm etti ve bitti

Ben bu diziye en başından beri haksızlık yapıldığını düşünüyorum ama artık söyleyecek bişey yok neyseBu arada Mert ne oldu acaba hiç göstermediler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…