Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

niye yalvartıyosunuz kızlar, söyleyin yaa bi spoiler verin

o zaman Sinan ölücek tamam

6ci hissin kuvvetliymis kiz

Cenazeli bolumde salya sumuk aglamistim yaaaa
Bu arada dizide islemedikleri konu kalmadiki, orjinalinda olan seylerin hepsi oldu nerdeyse.
Bizim turk senaristlerdede malesef devamini getirecek kapasite yok, o yuzden tadinda birakmalari mantikli olur

Canim 144cu bolumdeyiz birde ilk bolumlerimiz en az 1,5 saat suruyordu.
Orjinalinden daha fazla saati kapsamisizdir inan bana..
Keske senaristlerimizde kapasite olsada hikaye bittigi halde karakterlerle devam ettirebilselerde,
maalesef butun dizilerde ne kadar beceriksiz olduklarini goruyoruz.
Yaprak dokumu ne hale gelmisti, aski memnunun son bolumleri uzadikca uzamisti, gereksiz entrikalarla uzatmislardi.

O mektubu kim gönderdi ki acaba:26:
Sinan ölecek mi?
Keşke bitmese
Kendimi kaptırdığım beni içine alan 2. dizim
Oda bitiyor malesef

ne 6. hissi kız heralde Altay olacak değildi o erkek

bitmesin yaa, bitmesin.

Son düzenleme:
Sona yaklaşmışken kimse izlemiyor mu arkadaşlar :) Fragmanı gördüm Gamze hamile.Bu konuyu da işliyorlar demek ve Gamze değişmiş diğeriyle devam etselerdi keşke sona gelmişken niye oyuncu değiştiriyorlar ki

geçmiş sayfada yazılanlar gibi elifin ikizlerinin birindenmi hamile
tam dizi biterken değişmesi saçma olmuş

Aaa ben fragmanı görmedim. aksine biz hiç kacırmadan seyrediyoruz hatta persembeyi dört gözle bekliyoruz..

Gamze değil o arkadaşlar fraagmanı yanlış izlemişsiniz sinanın yeğeni sanırım ayrıca elifin büyük oğlı olarak gösteriliyor fragmanda ikizler değil yani

Gamze değil o arkadaşlar fraagmanı yanlış izlemişsiniz sinanın yeğeni sanırım ayrıca elifin büyük oğlı olarak gösteriliyor fragmanda ikizler değil yani

Doğru.Ben kızı hamile görünce orjinali gibi oldu sandım dikkat etmemişim.Gamze değişti sandım.

Bencede dizi bitmesin bitmemeli amaaa bizim senaristler beceriksiz ya,
ellerine gecen butun imkanlar ellerinde patliyor resmen
Cnm dizinin biteceğini nerden ogrendin ben hic tv de duymadim da merak ettim
Ve bitmesini hic istemiyorum
İlk kez sonunu merak ettiğim bi diziydi
Klasik kavuşan mutlu sonla biten ya da sonunda basrollerin birinin öldüğü bi diziye benzemiyordu tüh

Son düzenleme:
Macide ablaya üzüldüm Nerminin de üvey oğlu çıktı mektupçu.Aslında eski kocası olması gerekiyor diye biliyordum ben.Bu arada Emel borcu ödedi ama tefeciler peşlerini bırakmayacak mı acaba kim vuracak Sinan'ı

arkadaslar orjınalıyle aynı gıtmıyor dızı kesınlıkle bence hersey apayrı
nermının eskı kocası cıkacak dıye beklıyorduk kım cıktı sok oldum burdan bellı aynı olmadıgı
bu yuzden belkı bıtmez dızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…