Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

Eveeetttttt mektupları kimin yolladığını öğrendim.Aklıma gelmişti ama pek ihtimal vermemiştim :)

Yazı rengimi değişip spoiler yapamadım izleyenler kızmasın sonra Bu arada gerçekten bitecek hatta ölen olacak son bir kaç bölüm kaldı

Son düzenleme:
Yazı rengimi değişip spoiler yapamadım izleyenler kızmasın sonra Bu arada gerçekten bitecek hatta ölen olacak son bir kaç bölüm kaldı
Zaten bi kaç bölüm sonra bitiyormus merak ettim valla
Üzüldüm ya ınş bitmez ama orijinaliyle aynı değilken birebir zaten

Zatn konuda bu mesut yar yazmştı köşesinde bnmde tek izledgm dizi muhtsm yy snra konu bulmadıkları için

melih nasıl uçtu öyle düştüğü yerde ölmüştür
nermin niye şaşırmadı melihin öldüğünü duyunca o öldürmediyse, ama eğer o öldürseydi emel görürdü arkasından. mektubu gönderen kimse omu öldürdü yani tam kafa karıştırıcı

Evet ama onların haricinde konuları götürebilirlerdi en az 1 yıl daha Hem madem bitecekti keşke Zeliş çıkmasaydı

Dizinin reytingleri yuksek olsa belki dedigin gibi bir yil daha idare edebilirlerdi,
ama bence ona ragmen cok iyi is cikardilar.
Orjinalinda mesela Zelisin eski kocasi yerine Zelise taciz etmis uveybabasini olduruyolar.
Birde ojinalinde ikizlerden birinin Gamzeyle cocugu oluyor,
ama gamze ikizlerden baya bir buyuk aslinda, bu durum bizim kulturumuze cok uzak.
Birde unutmamak gerek onlarin dizileri 8 sezon surdu ama bir sezon 24 bolumden ibaret
ve bir bolumde 40 dakikadan ibaret. Yani 194 bolum. Suan biz 145ci bolumdeyiz.
Bizim bolumlerimiz bolum basi 20 dakika daha uzun suruyor,
anliycaniz en az onlar kadar basarili olmusuz. Birde orda iki tane escinselinde baya rolu oldu,
bizde yeni komsular tasindi ama pek tutulmadilar galiba.
Seviyom ben bu diziyi yaaa.

Bende Zeliş çıkınca keyfi kacar diyordum ama öyle olmadı biz ailecek cok sevmiştik Gülşah'ı.. ona da ayrı bi gülüyorduk..

Bitmeseydi keşke, gül gül ölüyoruz biz seyrederken.. resmen stres atıyoruz.

En cok Elif'e üzüldüm, ne o öyle Ömer deki tavırlar.

Bitiyor ya iyice drama sokacaklar bize heralde.. nolur güzel bitse...

Biri ölecekse bu kişi Nermin olsun. en basından beri kıl kapıyorum ona...

Hepsini ayrı ayrı özleyecegim ama.. Ömer ile Elif'in aşk dolu evini, Sinan ve Yasemin'in eglence hallerini, Gülşah'ın ani çıkışlarını ve Kudret'i sürekli kandırmasını, Emel'in herkesle tatlı tatlı atışmasını.

Macide ablayı bile özlicem kız!

Son düzenleme:

Orjinalinda salya sumuk aglamistik biz dizi bitince,
kimin olecegini biliyorum, ama yazmicam supriz olsun..
Cok uzulcez son bolumda ha birde guzel birsey olacak aglarken gulcez.
Acaip bir Duygu karmasasi yasiycaz

Orjinalinda salya sumuk aglamistik biz dizi bitince,
kimin olecegini biliyorum, ama yazmicam supriz olsun..
Cok uzulcez son bolumda ha birde guzel birsey olacak aglarken gulcez.
Acaip bir Duygu karmasasi yasiycaz

spoilerr istiyorum... ben yine aynı keyifle seyredebilirim...
elif demee

Biliyorum ara ara takip etmiştim orijinalini.Bunu da 2 ye ayırdılar gene giderdi bence nasılsa uyarlama yapıyorlar buraya göre o konular uyarlanırdı bence yine ya.O kadar saçma sapan tutmayan diziler bile devam ediyor.Bence biraz daha uzamalıydı.

orjinale gore bitirmeleri iyi oldu yoksa gizem mizem kalmaz ask ucgenleriyle devam ederdi :) ben sarp yapti saniyordum ama ogrendim kimin yaptigini orjinalinden simdi. ne alaka ya dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…