Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

Kesinlikle haklısınız keşke bitmese bu dizi
cok seviyorum kızımı uyutup keyifle izliyorum
helede Yasemin karakteri çok sıcak ve samimi buluyirum
sanki kapı komşum gibi

sanki kapı komşum gibi

Bende :) Bi de Zeliş çıktığında çok üzülmüştüm :) Zaten biticekmiş keşke onunla devam etseydi şimdi yabancısını da izliyorum o bitince de üzülücem kesin

sanki kapı komşum gibi

Bende :) Bi de Zeliş çıktığında çok üzülmüştüm :) Zaten biticekmiş keşke onunla devam etseydi şimdi yabancısını da izliyorum o bitince de üzülücem kesin

Aynen kizlar ya, orjinali bende izledim, son sezon olanlar olmaya basladi.
Orjinali 8 sezon surdu, ama amerikadaki sezon anlayisi 24 haftadan ibaret,
bir bolumleride 40 dakika, bizde bolumlerin suresi cok daha uzun.
Dizi iyi dayandi valla, bi ara bitirmeden final yapacak diye korkmadim degil valla

40dakika ama dolu dolu izliyorsun bizde uzayıp duruyor fox a geçince ve saati geç olunca izleyici kaybetti bence kanal d gayet iyiydi.

40dakika ama dolu dolu izliyorsun bizde uzayıp duruyor fox a geçince ve saati geç olunca izleyici kaybetti bence kanal d gayet iyiydi.

Aynen, kanal d cok daha iyidi. Ama kanal d reytingi az buldugu icin programi foxa devretmisti diye hatirliyorum.
Sanki suan adam akilli dizileri var. Kac dizi bir kac bolumden sonra final bolumu yapmak zorunda kaldi..
Bizim dizi iyi dayandi valla

bu dızıye bayılıyorum
baska dızılerde zırt bırt oyuncu degısıklıgı yaptıklarında ızlemıyorum bayıyo ama bu dızıde o kadar cokoyuncu geldı gıttı yıne de ızlemeyı bırakmadım acıkcası tum gun olsa yıne ızlerım cok surukleyıcı

Songül Öden'in oyunculuğu mükemmel. Tek başına diziyi o götürüyor resmen

evet çok güzel bnde çok beğenerek takip ediyorum.özellikle favorim yasemin allahım herşeyin içinde başına gelmeyen kalmadı yinede aynı merakından vazgeçmiyor ..elif neden boşandı kocasından onu anlamış değilim doğrusu bi kaç bölüm izleyemedim o arada boşamış kocayı birde kıskançlık kırizlerine giriyo .

^Elifle omer henuz bosanmadilar. Omer kendince biraz vakit istemis, dusunecekmis felan
bu surectede sozde yenibir arkadas edindi..

Elif'eçok üzüldüm ben ya Aslında bundan sonra affetmemeli ama affediyor sanırım.Keşke bitmese izledikçe sona yaklaşıyo diye çok üzülüyorum

Kimse takip etmiyor galiba :) Ben Elif'e üzülüyorum hala.Bu kadar ne vardı ki bu hale düştüler.Nermin de aldı başını gidiyor :)Öldürdü adamı hiç düşünmeden.Acaba mektupları kim yolluyor.Bu arada Mert ne oldu acaba Birde orJinalde Gamze'nin Elif 'in çocuklarının birinden çocuğu oluyormuş bizde öyle bir şey olmayacak galiba.

Komseri kast ediyorsanız onu nermin oldurmedi
Dizinin en sonunda bi mektup daha geldi nermin 'tesekkure gerek yok' diye .
Yani mektubun sahibi öldürdü

Ben yanlış mı gördüm ki kırmızı arabayla başkası mı çarptı?Bende Nemmin ne kadar rahat diyordum Mektupları kim yazıyor acaba

Ben yanlış mı gördüm ki kırmızı arabayla başkası mı çarptı?Bende Nemmin ne kadar rahat diyordum Mektupları kim yazıyor acaba
Elif nermini takip ediyordu yüzden nermin vursaydi arabayla elif görürdü
Kacirmis olabilirsiniz dizinin en son kisminda zaten öldürenin mektubun sahibi olduğu belli oldu
Mektubu gönderen kim bende çok merak ediyorum
Ama bence oldu diye gomdukleri o adam ölmedi gibi geliyor bana emin değilim
Kim hakikaten bende çok merak etmeye başladım

Emel takip ediyordu :) Bilgisayara bakarken karışmış sahneler :))Benim de aklıma Behçet'in oğlu geldi :)Ne alaka ama niye yapsın ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…