Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

bu suzan ne manyak bi kadın oldu
gamzeyi hastanelik eden cem değilse acaba altaymı yaptı onuda :44:

umutsuz ev kadinlarina bayiliyorum ben ya ozellikle yasemine iyiki haftada iki gun

Bu diziyi izleyen pek yok galibaİzleyen varsa spoiler verebilir mi mesela Cemil neyin peşinde,Nermin kesin boşanıyor mu,eşinin üvey oğlu başka neler yapacak ve Emel in aslında ölmesi gerekmiyor muydu geçirdiği kazada? Amma sordum

Son düzenleme:
cemil sunayla tel konuşmasında 6 yıl yattım az bile dedi telefonlar dinlenmiyomu bu delil işte öldürdüğüne dair nasıl oluyoda suçsuz bulunup salınıyo

kimse yazmamış bu diziye
orjinalini izleyen varsa yazabilir mi
ölecek mi emel gerçekten
ölmesin yaaa

diziyi izlemiyorum neresinde onu da bilmiyorum ama orjinalini tamamen izledim.bu yazdıklarınıza göre nerelerde olduğunu az çok tahmin ettim.hatırladığım kadarıyla vereyim spoiler
emel orjinalinde kazayı geçirdiği anda ölüyordu sanırım burda hastaneye falan yatmış belki de burda öldürmeyecekler.nermin boşandı orjinalinde.eşinin üvey oğlu baya bela oluyor.nermin önce ona oğlundan daha çok önem veriyor baştan anlaşılmıyor ama oğlan baya piskopat.tehdit ediyor nermini, hatta şirketi bile elinden alıyordu sanırım sonradan.sonunda ne oluyor hatırlayamadım şu an.cemilin mahalleye karısıyla beraber döndüğü sıralar mı şu an.eğer onu soruyorsanız mahallede ayaklanma çıkarmayı planlıyor baya olay çıkarıyor mahallede.olaylar büyüyor.

teşekkürler adiyef :)
orjinalinde emeli öldürmediler
nerminin üvey oğlan olayları bitti
şuan da cemil döndü karısı bugün meydana çıkacak sanırım
bu arada sinanın kim öldürecek cemil mi?
orjinalinden baktım biraz 7. sezon da şuan orjinalinde
sanırım bitecek bu sezon

spoilersinan o kadar saçma sapan ölüyor ki.sinir olurum hep.mahalleye bir adam geliyor,sinan adamın yanında çalışmaya başlıyor.adamında birileriyle başı belada.sinan işyerindeyken adamlar geliyor sinan onlara dikleniyor sonra birgün sinanla yasemin evlerinin önünde konuşurlarken o adamlar arabayla evin önünde durup sinanı vurup gidiyorlar.sinanla alakası olmayan bir mevzu.
Desperate Housewives 8 sezon sürüyor.aslında daha olaylar var baya

Çok teşekkürler aslında orjinaline 2 defa başlamaya çalıştım ama diziyi çok sevdiğim halde ilk sezonu bile bitiremedim.Önce bu versiyondan başladığım için olayları biliyorum ve sıkılıyorum yarım kalıyor hep

İnci Suna'nın kızı mıymış Şu Cemil çıksa artık diziden tekrar tekrar başa sarıyor gibi hissediyorum

süüpper bir dizi bayılıyorum bence çok başarılı hiç bitmez inşallah :)

Ben anlamadım Mert'in annesini Cemil ve Handan birlikte öldürmedi mi?

Yasemin de bunu bilmiyor mu ? Niye ona sen katil değilsin Cemil abi diye yırtınıyor

Suna kardeşinin kızının intikamını almak için onu öldürmeye çalıştı Cemil gibi bir çocuğu annesinden ayırıp sonrada annesini kesip sandığa koymadı daha masum değil mi

Aynı akşam iki bölüm ard arda harika oldu

Şu Nerminin sevgilisi Melihin enistesi neye diyordum siz kendi pisliginize bakın diye
bunun altından ne çıktı mesaj ediyorum:26:

Cemilin karisi Handan intihar etti,
intihar etme sebebiyse mertin ozannesinden gelen mektuptu galiba.
Cemil Sunayi oldurdu ve cinayeti kabul etti.

Aynı akşam iki bölüm ard arda harika oldu

Şu Nerminin sevgilisi Melihin enistesi neye diyordum siz kendi pisliginize bakın diye
bunun altından ne çıktı mesaj ediyorum:26:

Sanirim Melih biraz piskopat asabi biri,
ve gizledigi baska seylerde olabilir.
Son bolum heycanliydi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…