- 8 Ocak 2012
- 849
- 14
kimse yazmamış bu diziye
orjinalini izleyen varsa yazabilir mi
ölecek mi emel gerçekten
ölmesin yaaa
Bu diziyi izleyen pek yok galibaİzleyen varsa spoiler verebilir mi mesela Cemil neyin peşinde,Nermin kesin boşanıyor mu,eşinin üvey oğlu başka neler yapacak ve Emel in aslında ölmesi gerekmiyor muydu geçirdiği kazada? Amma sordum
diziyi izlemiyorum neresinde onu da bilmiyorum ama orjinalini tamamen izledim.bu yazdıklarınıza göre nerelerde olduğunu az çok tahmin ettim.hatırladığım kadarıyla vereyim spoiler
emel orjinalinde kazayı geçirdiği anda ölüyordu sanırım burda hastaneye falan yatmış belki de burda öldürmeyecekler.nermin boşandı orjinalinde.eşinin üvey oğlu baya bela oluyor.nermin önce ona oğlundan daha çok önem veriyor baştan anlaşılmıyor ama oğlan baya piskopat.tehdit ediyor nermini, hatta şirketi bile elinden alıyordu sanırım sonradan.sonunda ne oluyor hatırlayamadım şu an.cemilin mahalleye karısıyla beraber döndüğü sıralar mı şu an.eğer onu soruyorsanız mahallede ayaklanma çıkarmayı planlıyor baya olay çıkarıyor mahallede.olaylar büyüyor.
diziyi izlemiyorum neresinde onu da bilmiyorum ama orjinalini tamamen izledim.bu yazdıklarınıza göre nerelerde olduğunu az çok tahmin ettim.hatırladığım kadarıyla vereyim spoiler
emel orjinalinde kazayı geçirdiği anda ölüyordu sanırım burda hastaneye falan yatmış belki de burda öldürmeyecekler.nermin boşandı orjinalinde.eşinin üvey oğlu baya bela oluyor.nermin önce ona oğlundan daha çok önem veriyor baştan anlaşılmıyor ama oğlan baya piskopat.tehdit ediyor nermini, hatta şirketi bile elinden alıyordu sanırım sonradan.sonunda ne oluyor hatırlayamadım şu an.cemilin mahalleye karısıyla beraber döndüğü sıralar mı şu an.eğer onu soruyorsanız mahallede ayaklanma çıkarmayı planlıyor baya olay çıkarıyor mahallede.olaylar büyüyor.
Aynı akşam iki bölüm ard arda harika oldu
Şu Nerminin sevgilisi Melihin enistesi neye diyordum siz kendi pisliginize bakın diye
bunun altından ne çıktı mesaj ediyorum:26:
Ben anlamadım Mert'in annesini Cemil ve Handan birlikte öldürmedi mi?
Yasemin de bunu bilmiyor mu ? Niye ona sen katil değilsin Cemil abi diye yırtınıyor
Suna kardeşinin kızının intikamını almak için onu öldürmeye çalıştı Cemil gibi bir çocuğu annesinden ayırıp sonrada annesini kesip sandığa koymadı daha masum değil mi
Aynı akşam iki bölüm ard arda harika oldu
Şu Nerminin sevgilisi Melihin enistesi neye diyordum siz kendi pisliginize bakın diye
bunun altından ne çıktı mesaj ediyorum:26:
Cemilin karisi Handan intihar etti,
intihar etme sebebiyse mertin ozannesinden gelen mektuptu galiba.
Cemil Sunayi oldurdu ve cinayeti kabul etti.
Handan intihar etti ama öz annesini cemille handan öldürdü bu sezon biticek kesşke biraz daha tutsaydı dizi
Cemilin karisi Handan intihar etti,
intihar etme sebebiyse mertin ozannesinden gelen mektuptu galiba.
Cemil Sunayi oldurdu ve cinayeti kabul etti.
Handan intihar etti ama öz annesini cemille handan öldürdü bu sezon biticek kesşke biraz daha tutsaydı dizi
Evet, tehdit mektubu gelmisti Handana.
Handanda korkudan asti kendini.
Tehdit mektubu Sunadan gelmisti,
bu sebepten dolayi Cemil SUnayi oldurdu..
Diziyi bende keyifle izliyorum
bu sene final olacagini sizden ogrendim..
Bizim tipik turk ailelerine pek hitap etmeyen bir dizi.
Bu dizideki kadinlar masum, cok fazla etrika pesinde degillerki,
Illa dizide fettan cadi madi birileri lazim
bu dizide tek cadi emel oda tatli cadi valla
Evet, tehdit mektubu gelmisti Handana.
Handanda korkudan asti kendini.
Tehdit mektubu Sunadan gelmisti,
bu sebepten dolayi Cemil SUnayi oldurdu..
Diziyi bende keyifle izliyorum
bu sene final olacagini sizden ogrendim..
Bizim tipik turk ailelerine pek hitap etmeyen bir dizi.
Bu dizideki kadinlar masum, cok fazla etrika pesinde degillerki,
Illa dizide fettan cadi madi birileri lazim
bu dizide tek cadi emel oda tatli cadi valla
O yüzden öldürmediler galiba Emeli :)) İzelediğim tek dizi bence gayet başarılıydı .Şu an ki olaylar orjinalde son sezonda daha da uzatamayacaklarına göte biticek mecbur
tam olarak ne dediğinizi anlamadım ama Melih evliymiş ya bunu mu sordunuz acaba