Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

14-15 yaşında olmaları lazım 16-17 gibiler. Hangi anne deli dolu erkek çocuğuna daha reşit olmadan ehliyetini almadan aa hadi babanızın arabasıyla gidin der o saçmaydı yani. Kızını merak ettim ama göremedim

Yaseminle Sinan bir kaza geçirmişler küçük bir çocuk ölmüş Yasemin vicdan azabı çekmiş Sinan'ı suçlamış

Sinan'ın Çınar Hakkı sende kalabilir ama anlaşmayı unutma dedi. Yaseminin sevgilisi olsa Çınar Hakkı'yı alacak mı yani? Ne alaka

Deniz Uğur da güzel olmuş bence gelmesi.Rolünü sevdim

büyük oğlanın ehliyeti varmış o kullnadı zaten kızı neclayı ilk başladığında bi kaç saniye gösterdiler işte

sene atlamış hepsi değişmiş zeliş yok çok severdim bu diziyi ama bu değşiklikler biraz diziye yabancı gibi oldum ama alışırız herhalde :KK34::KK34::KK34:

14-15 yaşında olmaları lazım 16-17 gibiler. Hangi anne deli dolu erkek çocuğuna daha reşit olmadan ehliyetini almadan aa hadi babanızın arabasıyla gidin der o saçmaydı yani. Kızını merak ettim ama göremedim

Yaseminle Sinan bir kaza geçirmişler küçük bir çocuk ölmüş Yasemin vicdan azabı çekmiş Sinan'ı suçlamış

Sinan'ın Çınar Hakkı sende kalabilir ama anlaşmayı unutma dedi. Yaseminin sevgilisi olsa Çınar Hakkı'yı alacak mı yani? Ne alaka

Deniz Uğur da güzel olmuş bence gelmesi.Rolünü sevdim

deniz uğuru bende yakıştırdım ne yalan söliyim
zelişin gitmesine üzülmüştüm ama
evet sinanın şartı o anladığım.. sevgilisi olur veya evlenirse çocuğu alacak sinan
elifin çocukları fazla büyüyüvermiş :KK3: ama arabayı abileri kullanıyordu..o götürüp getirdi yani ..

o ufaklıklar olmadan bu diziyi nasıl izlicez biz simdi, biraz hayal kırıklıgına ugradım ben acıkcası. ama alısırız heralde..

elif'in büyük oglunu gösterdi mi?

sinan ve yasemin ayrılmasaymıs keske..
gamze en son üniversiteye gitmişti, 5 sene sonra gelmiş olması gerekmezmiydi?

nermin cok güzelleşmiş..

emel'in kocasında da bi tuhaflık var gibi geldi bana..

deniz ugur'a gelince cok önyargılı davranmısım, karakterini cok sevdim.. masum bi kadın hele o kızı yokmu ne şirin seydi :KK1::KK1:

dün başladığını görünce cok şaşırdım
bugün de varmış ama dünkü bölümden baslayarak izlemem lazım
zelişi bende severdim cıkmasına üzüldüm orjinal senaryoya göre böyle demek...
:KK31:

Zeliş evlenmis o yüzden cıkmıs diziden..

Nermin cok şımarmış geldi bana :KK37:

Zeliş evlenmis o yüzden cıkmıs diziden..

Nermin cok şımarmış geldi bana :KK37:

Zeliş gerçek hayatta hamileymiş o yüzden diziden çıkmış. O kadın çok güzel ya. Çocuğu da ona benzer. sağlıklı olur inşallah

yemekleriyle ün yapmış ama evdekilerin yemek yüzü gördüğü yok sandviçle besleniyolar altayın tavrı çok yerindeydi

Bence de yerindeydi. Ve adama resmen senin soyadını beğenmiyorum dedi. Hayır Acar da güzel bir soyad yani.

Şu Kudret'in eşini de bildiğin küçümsedi. Bir de diyor ki "üzülme ben davetten sana yemek getiririm" . Getirmezsen hatrı kalırdı :KK14: Senin yemeğin için gidiyor sanki

Ya ben Elifin ufaklıklarla diyaloğunu özledim :) Küçük çocuklar çok tatlıydı. Yalnız şimdiki büyük olan 5 yıl önceki çocuğa benziyor onu güzel bulmuşlar. Ama ikizlerin büyük halleri pek benzemiyor. Saçları falan açılmış.

Umutsuz Ev Kadınları dizisinin 'Zeliş'i Evrim Solmaz, bir süredir birlikte olduğu Arda Şener'le sessiz sedasız evlendi. Şener'in, İzmir'deki çiftliğinde ailelerinin ve dostlarının katıldığı bir törenle nikah masasına oturan ikili, ateş başında dans etti.
Anne olmak istediğini belirten Solmaz'ın, bu yıl dizilerde rol almayacağım, Umutsuz Ev Kadınları'ndan da ayrılacağı açıklandı.
Eki Görüntüle 803096

Umutsuz Ev Kadınları dizisinin 'Zeliş'i Evrim Solmaz, bir süredir birlikte olduğu Arda Şener'le sessiz sedasız evlendi. Şener'in, İzmir'deki çiftliğinde ailelerinin ve dostlarının katıldığı bir törenle nikah masasına oturan ikili, ateş başında dans etti.
Anne olmak istediğini belirten Solmaz'ın, bu yıl dizilerde rol almayacağım, Umutsuz Ev Kadınları'ndan da ayrılacağı açıklandı.
Eki Görüntüle 803096

Aa ben yanlış anlamışım. Ben kadını hamile sanıyordum meğersem daha değilmiş

paragöz emel kocasının kim olduğunu bilmeden evlenmiş bide adamın uydurduğu yalanlara inandı üzüldü bu adam ne gibi sırlar saklıyo bakalım vede sinandan ne istiyo

hayır ya orjinal senaryoda zeliş hep vardı .orda gabriel çok hoş bir karakter gitse çok kötü olurdu.niye burda böyle yapmışlarki
herkesin de sinanla derdi varr.. üff hep aynı :KK36:

spoilersinanla yaseminin öldürdüğü kadın ve çocuk emelin kocasının karısı ve çocuğuydu.adam intikam almaya geldi.

Son düzenleme:
hayır ya orjinal senaryoda zeliş hep vardı .orda gabriel çok hoş bir karakter gitse çok kötü olurdu.niye burda böyle yapmışlarki

spoilersinanla yaseminin öldürdüğü kadın ve çocuk emelin kocasının karısı ve çocuğuydu.adam intikam almaya geldi.
demek ki türkiye de herşey bi başka
kafalarına göre değiştiriyorlar senaryoyu:KK1:

adiyef evrim solmaz yani zeliş evlendi bu yaz hemen anne olmak istediğinden diziden ayılmış.. onun yerine gülşah geldi.. kudretle zeliş ayrıldı gibi yaptılar..
bu arada ne zamandır yoktun bu konuda geldiğin iyi oldu :nazar:

adiyef evrim solmaz yani zeliş evlendi bu yaz hemen anne olmak istediğinden diziden ayılmış.. onun yerine gülşah geldi.. kudretle zeliş ayrıldı gibi yaptılar..
bu arada ne zamandır yoktun bu konuda geldiğin iyi oldu :nazar:

bazen hoşuma gidiyor diziyi izlemek, bazen de orjinalinin tadını alamayınca izleyemiyorum.o yüzden pek buraya da uğrayamıyordum

Sinan'la Suzan arasında bi şey olmasın ya Yasemin'le birbirlerini hala seviyorlar bence.Bu arada izleyen arkadaşlar spoiler verebilir mi acaba Yasemin le Sinan barışacak mı gamze nerde ilerleyen bölümlerde bizi neler bekliyor :))

ay bu diziye nolmuşşş böleee hiç bişe anlamadım ben ya
bide cahiilliğime verin spoiler ne ya :)

kızlar bende ızlerdım ama dundu sanırım ızlaedım ve hıç bişey anlamadım karman corman olmuş

X