Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

spoiler

hatırladığım kadarıyla yaseminin kızı elifin ikizlerden birinden hamile kalacak tabi baya ilerde, emel trafik kazasında ölecek, kudret cinayet işleyecek, kadınlar hep beraber saklayacak (dizinin son sezonunda) nazlı kimdi hatırlayamadım

Yok artık

spoiler

Ama ikizler Gamze'nin kardeşi yaşındalar :/ O kız nasıl böyle birşey yapacak :/

kızlarr.. zeliş karakterini canlandıran Evrim Solmaz evlenip diziden ayrılmış yaa .. üzüldüm zelişin gitmesine 2 gün önce öğrendim
yerine deniz uğur gelicekmiş.. bakalım nasıl olacak.. pufff

kızlarr.. zeliş karakterini canlandıran Evrim Solmaz evlenip diziden ayrılmış yaa .. üzüldüm zelişin gitmesine 2 gün önce öğrendim
yerine deniz uğur gelicekmiş.. bakalım nasıl olacak.. pufff

of yaaa deniz uğur muuuu:KK53: o zeliş nasıl olacak soğuk bir mizacı var deniz uğurun
neden bıraktı ki evrim solmaz zelişi en iyi canlandıran oydu ya
:KK50:
artı deniz uğurun zeliş gibi komik biri olacağını sanmıyorum:KK19:

of yaaa deniz uğur muuuu:KK53: o zeliş nasıl olacak soğuk bir mizacı var deniz uğurun
neden bıraktı ki evrim solmaz zelişi en iyi canlandıran oydu ya
:KK50:
artı deniz uğurun zeliş gibi komik biri olacağını sanmıyorum:KK19:

katılıyorum.. soğuk mizaçlı deniz uğur
evrim solmaz bebek yapmak istiyormuş... onun için..
inşallah olur da bebeği hayırlısıyla
artık çok tutmaz bu dizi :KK43:

Yok artık

spoiler

Ama ikizler Gamze'nin kardeşi yaşındalar :/ O kız nasıl böyle birşey yapacak :/

yok canım yasemin tekrar hamileydi ya 2. çocuğuna o kız olacak demek ki odur herhalde yoksa Yasemin'in kızı o ikizler büyüyene kadar evlenir bile.

yazını görünce baktım bende hepsi birbirinden heycanlı ve meraklandırıcı ama o adam kim yaseminle evlenmek istiyo sinan nerdee

merakla izlediğim dizilerden ama bu dizide yeni sezonda saçmalamışa benziyor diziyi 5 sene sonraya almışlarr :KK50:

cumartesi yeni bölüm çıkmadımı az önce izliyim diye bölümü aradım ama bulamadım

evet başlıyor bu çarşamba
dizi orjinalinde de 5 sene sonraya gidiyor zaten o yüzen 5 yıl sonradan başlıyor :)

fox bu diziyi daha erken saatte yayınlamak için almıştı gece dizi bittiğinde saat 12.30du foxta önemsemicek bu diziyi böyle olunca insanuın izleme hevesi kaçıyo :KK19:
elifin çocukları çok büyükmüş 5 yılda nasıl o kadar büyüyolar 8-9 yaşındaki çocuk 18 yaşına gelmiş araba kullanıyo abartmişlar, yaseminle sinan bu kaza yüzündenmi boşanmışlar onu anlamadım

fox bu diziyi daha erken saatte yayınlamak için almıştı gece dizi bittiğinde saat 12.30du foxta önemsemicek bu diziyi böyle olunca insanuın izleme hevesi kaçıyo :KK19:
elifin çocukları çok büyükmüş 5 yılda nasıl o kadar büyüyolar 8-9 yaşındaki çocuk 18 yaşına gelmiş araba kullanıyo abartmişlar, yaseminle sinan bu kaza yüzündenmi boşanmışlar onu anlamadım

14-15 yaşında olmaları lazım 16-17 gibiler. Hangi anne deli dolu erkek çocuğuna daha reşit olmadan ehliyetini almadan aa hadi babanızın arabasıyla gidin der o saçmaydı yani. Kızını merak ettim ama göremedim

Yaseminle Sinan bir kaza geçirmişler küçük bir çocuk ölmüş Yasemin vicdan azabı çekmiş Sinan'ı suçlamış

Sinan'ın Çınar Hakkı sende kalabilir ama anlaşmayı unutma dedi. Yaseminin sevgilisi olsa Çınar Hakkı'yı alacak mı yani? Ne alaka

Deniz Uğur da güzel olmuş bence gelmesi.Rolünü sevdim

X